BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Krakel Spektakel 6242


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
( Handduk ) 50x70cm Chevrolet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hiko Contact Shoes
Duro Tapet Rand & Kulör Strand Vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDuro Tapet Aveny Strimmor Gul Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Duro Tapet Ballad Soaré Beige
Duro Tapet Rand & Kulör Linne Beige

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Oscar 6264

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Aquamarine 4696

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LJUSSLINGA MED 400 LYSDIODER, INKL. 8 FUNKTIONER VARM VITEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Alger 5370vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Maloja W's ZulaM. Long Sleeve Multisport Jersey fruit tea
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Amorina 1770

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Bladranker 1785

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. W+G Tapet Idealdecor Murals Tulips
Mons Royale W's Cali Cap Wanaka Tee Stone
W+G Tapet Idealdecor Murals Tuscany Village

På tisdagen godkände ministerrådetAOTU AT7570 Mini Multi-funktions verktygWalltastic Väggdekor Avengers AssembleDen gröna hemkunskapen 9789113085326 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Walltastic Väggdekor Nautical
Väggdekor väggord väggtext PS. I Love You

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuper Mario Joshi gosedjur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Duro Tapet Rand & Kulör Aveny Grå