Doftljus, Scented Candle - Världens bästa bonusmamma


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vero Moda - vmSoffie LS Top, Röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Vita vingar liggande 30x40cm
Vero Moda - vmTascha 3/4 Midi Top, Röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSecond Female Bianca Shirt skjorta, guld Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jacqueline - jdyVella SS Top, Svart
PowerRemote, fjärrkontroll 44-1500 Allocacoc

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vero Moda - vmGyana Wrap Top, Orange

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor City of London | 95x60cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jacqueline - jdyHaze SS Lace Top, OffvitDoftljus, Scented Candle - Världens bästa pappa, Ljusgråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
PULZ Melizanne skjorta, Rutig
Whyröd Royale skjorta, Blommig

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Katt i hamrad plåt Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Only - onlAlberta Knot Top, Ljusgrå
Affisch/Poster Karta över Eskilstuna 33x48cm
vimpel med spets vitt bröllop fest kalas inröda

På tisdagen godkände ministerrådetSoya - Panik 31, OffvitY.A.S Nation kjol, SvartPoster A3 30x42cm Dandelion den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Svanefors Löpare 35x90 brun
Dumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, rutig

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEksemhandskar Barn Granberg 110.0155 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ugnsvante / ugnshandske i silikon - Svart