3/4 "vit plast utomhus trädgård vattentankventil
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Bundgaard Cajo stövlar, Svart

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Agent Hunter Card Game Brädspel
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Wireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21P3E2WS6- hjälmfäste

SMHI Varning

Steinel Utomhusstrålkastare XLED Home 1 SL vit 029685
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Trumpinnar - L: 51 cm - Bok - 1 st
Pallas Athene,Gustav Klimt,75x75cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Portrait of Adele Bloch-Bauer I,Gustav Klimt,50x50cm
Lång rörhylsa muffkontaktanslutning avloppssystem 50mm diameter
Träram med glas - stl. 10,5x15,6 cm - Kejsarträd 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
St Macaire of Ghent Tending the Plague,Jacob van Oost the Younge
Hama Kontaktrengöringsborste
16 MAJ 2019 Skrivet av :
The Raft of the Medusa,Theodore Gericault,60x40cm ny03 Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Croton - 100cm
Fortsätt läsa
View of Naples with Nt.Vesuvius,VERNET Claude-Joseph,80x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
St Anthony and the Miracle of the Mule, Domenico Beccafumi
Unknow work 77,Anders Zorn,68.5x50.9cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Julklapp No.1 21x30cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
The Parisian Woman,Pierre Renoir,60x40cm
Fortsätt läsa
Poster - Regnbåge No.3 40x50cm

Varför varna för kontroller

Manillamärken - stl. 5x10 cm - Guld - Julgran - 15 st
HiWatch takfäste för DS-TP2423, inomhus/utomhus, vit 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Vallila Kompassi, en kollektion i många färger och mönster.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Mönsteranpassning (cm): 53Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Vallila Kompassi
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
YATO Hålsåg bimetall 140 mm
Fortsätt läsa
The Church at Varengeville,Morning Effect,Claude Monet,60x50cm
Poster - Mexikansk döskalle No.2 40x50cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Study of Pine Trees,Vincent Van Gogh,46x51cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
5/4 "inline rakstång gjutjärn skruvventil vattenflödesregulator
Poster - Gröna blad med röda bär 30x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Kök dubbelflaska dräneringsavfall med transparent kropp
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Olive Trees with Gul Sky and Sun,Vincent Van Gogh, 50x40cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Grön akrylglas frontpanel 100 mm timer extraktionsfläkt Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Vit kegelformad krageöverdrag för rörhål 32 mm diameter
Poster - Have you seen my shoes A3 30x40cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Portrait of Armand Roulin,Vincent Van Gogh,65x54.1cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Gängverktygssats 45 delar Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Välkommenskylt med älgmotiv
Antik mässing väggmonterad badhylla handduksstång hängare 610mm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Self-portrait with Dark Felt Hat,Vincent Van Gogh,41.5x32.5cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Matservis GM12 - 18 delar
Glänsande vit akrylglas frontpanel 100 mm standardventilator
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Kran köksblandare svängbar 360°
Poster - Världskarta No.21 40x50cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Head of a Peasant Woman with Vit Cap,Vincent Van Gogh EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Smartwares Väggplafond LED 14 W svart GOL-003-HB
Boulevard Heloise,Argenteuil, Alfröd Sisley, 60x40 cm
Bridge in the Rain,Vincent Van Gogh,73x54cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Bokstäver, siffror och symboler av trä, inkl. gratis trädisplay,
Pralinform silikon brun hjärtan
Tiger Multikrok Palma Vit 312330143
Reservdel Korg Badbalja för vuxna 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Ramar - stl. 11,5x11,5 cm - Plywood - 75 st
500pc Heavy Duty Cable Tie Set Multi Size
Poster - Världskarta No.12 21x30cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
DELTACO oskärmat vägguttag, utanpåliggande UTP 2xRJ45, Cat6, vit 1