Exped DownMat 7 M

Metolius Simulator 3D Training Board Blå/Blå Swirl

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Petzl Zipka Röd

Petzl Crochlamp S - HjälmclipsPetzl Tikkina RödKlättermusen Baggi 3.0 Bag 22l Dark Deep SeaEagle Creek Cargo Hauler Duffel 120l blå/asphalt (2019)

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Exped Fold Drybag LSuunto Spartan Sport Wrist HR GPS Mulitsport Watch Baro Amber (2019)HEAD 3D Racing Cap M Orange (OR)Swimrunners Whistle Neon OrangeAcne halsduk beigeSvart Dunparkas från Ahkka 50!Frk Kortärmad tunika Storlek XS Orange ViskosSt-martins Kortärmad tunika Storlek M Brun Akryl ränder

Tack ❤

Min tid är nu

Bitte Kai Rand, Tröja, Strl: XL, Grå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Snygg svart mönstrad klänning med långärm - storlek XXXXLSnygg Klänning stl 54/56Free quent 3/4 ärm tunika Storlek S Vit Viskos inskription

Mörkblå klänning Dry Lake stl SFin Gudrun Sjödén tunika

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Tiger of sweden Mere blouse stl 36 svart topp blus

Millet Composite 0 Sleeping Bag hibiscus

Odd Molly, Tunika, Strl: M, 390a i love to surprise me, Grå/Vit/Röd/BlåBaldino, tunika i 100 % bomull, XL, se mått!Wolford, Kjol, Strl: L, Svart

Tiger of Sweden, Kostymbyxor, Strl: 44, Svart
1537437987500

Zara Woman, Skinnbyxor, Strl: S, SvartFilippa K, Byxor, Strl: 50, Svart, UllSee by Chloé, Kavaj, Strl: 38, SvartLinne / Funktionslinne Riktiga tjejer kör AMERIKANARE ...stl. XXLCARLA DU NORD Blus Kort Ärm Storlek 44 Grå Linné DenmarkJoseph, Jeans, Strl: 42, SvartPlease Jeans Byxor Strl XS Puderrosa Rosa (1199)Denim & Supply Ralph Lauren, Jeans, Strl: 31/32, super skinny, Blå

Top från Part Two stl XL *NY*Odd Molly, Linne, Strl: S, 368, BeigeGrå Peak Performance hoodie storlek LRoss, Baddräkt, Strl: M, Svart/Röd

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

By Malina Baddräkt scampi stl sReebok, Huvtröja, Strl: XL, RosaKari traa underställ NYTT strl SNA-KD, Byxdress, Strl: S, SvartAllt för frisören för 100 år sedan.

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Elsa Beskow - Hatt-StuganBOB DYLAN - MEMOARER FÖRSTA DELEN INBUNDENMatchen och andra noveller från Proletärkultur och Röda Rappet, 1976

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Samling med 21 skrifter av C A Grevesmöhlen. 1809-15.Norge Kungafamilj Tidningsurklipp Olav Harald Mette-Marit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Designing interfaces - 2nd EditionINSTRUKTIONSBOK FORD VEDETTE

MAN FÖRSTÅR LIVET BAKLÄNGES MEN MÅSTE LEVA DET FRAMLÄNGES Om Søren KirkegaardVerkstadshandbok Triumph motorcyklar 1937 - 1951OPEL KADETT E 1985-1990 REPARATIONSHANDBOK. OÖPPNAD

De otroliga åren, Carolyn Webster-Stratton

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster format, 70x100cm Planeter Karta anfdfq20963-Kartor

Produktnummer: 7443398

Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

Meningen med hela skiten…

Husmodern 1983-39 ABBA..Monica Zetterlund..Tor Isedal

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Handbok i skyltning och dekorationALLT OM SMOOTHIES, SHAKES OCH JUICER De 100 bästa recepten 2012bok Hund Sådan är din hund

15324212664902228635381886865163.jpg

BOCUSE A LA CARTE Tretton menyer med förrätt varmrätt och dessertLYXLAGAT PÅ GRILLEN Fröderik Zäll 2010

Måla i oljaBok bibliofil Reinhold Ljunggren "Den sköna verkligheten" av M. StrömbergNordisk konst. Från äldsta tider till och med Sergel.Psykiatri 1

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Reflex Plus Samhällskunskap för 978-91-40-67366-4Europas fåglar och deras bon, D. Salomirsky, 1914, Otrolig bok med fotonSwenska fjärilar av Wilhelm von WrightKunskapslitteratur

Boken finns att köpa här.

FLUGFISKE FLUGBINDNING_THE CLASSIC SALMON AND SEATROUT FLY COMPENDIUM

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Televerket Telefon Telefoni Telegraf Telegrafi GöteborgIdun 1909-35 Professor Arrhenius..Floby PrästgårdTyskland. Zeppelinförsändelse. Luftskeppet Graf Zeppelin inrikes 1939.

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • First Flight New York - Los Angeles 1930 USA kuvert
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • BLOMSTERGLÄDJE Allt om snittblommor Björn Trygg 2003Planhyvlad Björk 6x33 mmvidaXL Duschdörr glas 80 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • HandtagLuna Bitssats blandad med 28 delarMAKITA LADDARE DC18SDDomkraft. 10 ton.
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bäddset babblarna me&iFagerhultslampa
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 4 Kuddöverdrag i bomull vinröda 40 x 40 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 1 lampa från bloomingville. KopparfärgadMICROGREEN vit mustard 600g VINTERODLA vinterodling skott mikroblad micro gree

Over and out.

Klara