Väggdekor väggord väggtext a moment in your arms forever i

Pino memo

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Tropiska blad 30x40cm

Centurion MR170P Blender med två hastigheter och pulsfunktion, RTrådlös övervakningskamera FullHD 1080pChupacabra - Survive the Night BrädspelMicrougn, form till omelett laga enkelt

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Carcassonne Safari (engelsk version) - Brädspel (begagnad)Poster - Brigitte Bardot 30x40cmVäggdekor väggtext väggord - MR & MRSKids Concept KundvagnBritax Römer, Babyskydd, Baby Safe, i-Size, Lagoon GrönPowerBar 4 EURO uttag. 44-9101 AllocacocPrince Wheeliam - Bentley - Cars 2 bilar Limiterad utgåvaChet Boxkaar - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - Original

Tack ❤

Min tid är nu

Reima, Regnställ, Fodrat, Joki
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - I´m sorry 21x30cmWIFI Led remsa 5 meter 300 lampor fjärr och AC adapterNaturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Sosa, M

Naturehike Hexagon Tarp - orange partytält / CampingtältPoster - Frankrike karta ram 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 AVA Sixtyseven Svart, Svart

Terraforming Mars: Prelude - Brädspel

Sandal Bdk vaqueta militata, GrönSandal Bdk militar grön, GrönZombie Head Stearinljus

Ljuslykta - Jag älskar dig, kopparfärgad
1537437987500

Stövlett Bdk taupe goat, Sand/camelKÄNGA Park west Svart, SvartSixtyseven Vulcano Svart, SvartWrangler, Miwouk, Man, Dark BrunReebok Classic Leather 50149, Barn, SvartRunners Elastic 5.0 (Vita)Tubtömmare | Tubklämma för att tömma alla tuberRått- och musskrämma

Julstjärna Ganesh Röd 60Badlakan / Handduk Captain AmericaWireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygelVäggdekor - Nallis

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Mjuky - Isbjörnen Flora GosedjurT-Maxx 3.3 4WD RTR TQI R7Peliko, Labyrint 3.0, Brädspel (SE)Affisch Poster Födelseår år 1991 Nittiotalet 33x48Herrparaply Örn

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor - Don't Dream Your Life - Medium 57x15cmElefant Lampa - Form Living - RosaPoster A4 21x30cm Julius Ceasar

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Tomte Textil Mörk Grå luva Dinglande benPoster A3 30x42cm Cactus

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön MarieJulgranskula Grön Anna

Släggyxa 3400gramJulgranskula Rosa IdaJulgranskula Röd Molly

Aromalampa i Keramik Dödskalle Turkos

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ilse flip-flops, Rosa Cheerful Jacobsen anfdfq5129-Kläder

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops.

Modell: CHEERFUL01 CHEERFUL01

Meningen med hela skiten…

Yankee Candle Classic Large Jar Turquoise Sky Candle 623g

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

3/8" Torx-bits. 9 storlekar.Adrians kalasbok : naturligt gott 9789198291117Poster - Blå Fjäder 40x50cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Marmor Hjärta 21x30cmPoster - I love Ice Cream No.5 40x50cm

LOCA Speciallim för glas/lins UV-LimDC 5.5mm power förlängningskabel 5 meterKakform svart, VintagePoster - Dinousarie barn no.2 A3 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Makeup face 40x50cmPoster - Big Ben 21x30cmPoster - G Klav Rainbow no.2 40x50cmPoster - I love life 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Färgstänk Liggande A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Flamingo Orange A3 30x40cmSanaliving Förvaringsburk 1,6L Anti-BakteriellPoster - Royal init 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor väggord väggtext the best Memories
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • ( Väggdekor ) FjärilPoster - C´est la vie A3 30x40cmTagetes Alumia vanilla cream 20 frö
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Azura AZ-AF10 Varmluftsfritös 1400 W 3l VitDörrskylt "Ej Reklam"FÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45 x 300 cmKuddfodral Buddha svart/guld
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Gastromax Råkostjärn trådförst. 20 cmNew York City Skyline
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hjärtformad trä skylt "Många Män"
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Sofia Örngott HjärtaSkylt

Over and out.

Klara