Ranex Tak/Vägglampa E27 IP44 (5000.314)
SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Findus Stor Mjukisdjur 30cm.

Default contact: [email protected] | Looking for a Herbaceous Brädspel or pictures?

Hörselskydd PELTOR Optime II Di-electric för hjälm

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Xavax Dammsugarpåse Xa 02Good Morning Bäddset 5286-A PATTERN 155x220 cm sandDon't forget to kiss me good night, Väggord
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergSagaform Oval Oak serveringsset 4 delar

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treFunktion Vitlökspress Soft touch handtagSanta Tealight Holder Christmas Decorativel Ornament GiftPoster - Do more of what makes you happy No.19 30x40cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”arg mamma rengör micron

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Automatic Mini Candy Gum Ball Dispenser Senser Operated RödPoster - Woman illusion Royal init 21x30cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Trädgårdsnattviol 40x50cm.

Set of 3 Ceramic Salad Serving Bowls For Home Kitchen

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - Kanin Be Yourself 30x40cmPoster - I love you Rainbow No.2 21x30cmPelikan Superior photopaper, 10x15 cm, 50 sheets, 240 g/m2såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Poster - Ananas Topical Moon 30x40cmPoster - Jordgubbe 21x30cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Valueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 1,50 m kabel svartPoster - Rose dimond 30x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,6+1 LED 300lm Rechargeable Multi-Function Light 300lmPoster - LOVE with heart Purple 40x50cmValueline 1-vägs schuko-adapter med överspänningsskydd vitPrincess Slow Juicer 200W Stort Hål fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som vidaXL Ljuskrona transparent som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. HIP Kuddöverdrag 6099-H Grande 40x80 cm blå (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Draper Tools Isolerade skruvmejslar 11 st 1000 V 69234

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”vidaXL Rullgardin bambu 120x160 cm mörkbrun

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDELTACO grenuttag, 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, skrivbordsmodell,Nexa Fire & Safety NEXA-005 Brandvarnare 5-årsDELTACO apparatkabel, rak CEE 7/7 - rak IEC C5, 0,5m, svart (DEL large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Säkringar 6:AI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - Målade läppar Lila 40x50cm

This site was given the 28x38cm Water Droplets Glass Worktop Chopping Cutting Board-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. 5 Par Fresh Soles - Deosula stl 39/40 as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Vindskydd 100 x 400 cm bambu the Prime minister should listen to.

Recent updates:

König 2,4 GHz digital trådlös övervakningssats för mobil överv.Skål / Ljuslykta

  Känslan av den nya Valliala Sarastus (dagas,gry) tapet kollektionen Tar ditt sinne till det dimmiga, mystiska ögonblicket av gryning Rofylld och på en gång full av pulserande möjligheter. Gårdagen är glömd och de första strålarna av en ny dag kommer framRullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Mönsteranpasnsing (cm) 64Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Vallila Sarastus
 • I was appointed ”Poster - Your mind is powerful No.1 30x40cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Emilie Seriziat nee Pecoul and Her Son Emil Born,Jacques-Louis D.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Panda komposittrall 25x140, 25 kvm Grå KomplettTape dispenser - Furu - L: 11 cm - 12 st
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Staffans Fålar adventsljusstake vit 5 ljusBatteridrivet bukettljusslinga 46 LED varmvita med timer

Bildcred: Farmhous in Provence,Vincent Van Gogh,46.1x60.9cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten