The Legend Of Zelda - Stained Glass

Förkläde citroner

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dammsugarpåsar Siemens Dynapower XXL

vidaXL Fladdermusfåtölj i äkta läder svartCorona - Spegeltavla / Pubspegel / BarspegelAdam Örngott Hjärta Eget namnFunktion NÖTKNÄPPARE STÅL

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tavla trä "Här bor en Prinsessa"Kandelaber i borstad aluminium, 23 cmSkål - PaqueretteStarlight Unicorn A5 Notebook Unicorn Lover GiftFRABOSK UGNSFORM PROF 25 cmTråd 12-ljus batteridriven ljusslinga med stjärnorFilip Örngott HjärtaArtline Gelkulspetspenna - 0,5 mm - Röd

Tack ❤

Min tid är nu

Varningskon Toxic Fumes
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Vinbox + 4 bardelarRostfritt set för bakning eller dessertx2Dammsugarpåsar Miele Ambiente

Laserbelysning Röd/GrönMarilyn Monroe - Spegeltavla / Pubspegel / Barspegel

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Palettblad "Giant Exhibition Magma" 10 frön 50 cm hög!

Poster Boxarhandskar, 50x70 cm

B332 Fotoram med plats för 6 foton vit 295:-Strykjärn, Anti-kalk och dropp systemPläd Mysa

Vitlökspress - OXO Good Grips
1537437987500

Colonial Candle - Island PineappleTavla/bild med vargarLuktärt Heaven Scent 10 st frönTräram i guld, innermått 60x90 cmPapperspompomer - Ljusturkos - 3 stPampig lykta glas med spetsliknande dekorationer rephandtagVäggord - Coffee my drug of...vidaXL Julkrans med LED-lampor 10 m

Dammsugarpåsar Bosch Nova 11Ed Hardy Poster DragonKarlsonsklister 45 gramTräkol grill Felix

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Beauty isn't about... SpegeldekorPVC-insynsskydd 35 m vitREFLECTIONS BRONZED CERAMIC OWL SCULPTURE FIGURESkrivbok VäxjöOlivia Örngott Hjärta

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Paket Rosor 10 st - Dammig lilaÖlglas S.E. Samuelssons Bryggeri - SödertelgeRain,Steam and Speed-The,Joseph Mallord William Turner,50x40cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

SANNA HISSGARDIN 140X120 CM570 Diamant fönsterlampa klar/ 660:-

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Proove Mellanströmbrytare Brons 2StFladdermus fåtölj - Svart äkta oxläder

Cult Design BeeHappy LågBalkongskydd, variant 1 75 cm gråDatum för Stearinljus - Vita siffror - 1 ark

IBILI MANDOLIN V MED UPPSAMLARE

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster - Dreams are Coming True A3 30x40cm anfdfq8463-Text & Bokstäver

Produktnummer: 8135670

Snygg poster med texten Dreams are Coming True. Poster med smakfullt typsnitt i svart på vit bakgrund som passar i alla hemmets rum.

Printat på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: A3 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Skrivbok Blåklint

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kalligrafi Penna ZIG - Svart/Grå- 2 mm och 3.5 mmDammsugarpåsar Volta Control U 4640Myggnät med magnet för dörrar

15324212664902228635381886865163.jpg

vidaXL Blender smootiemixer 1,5 L rostfritt stål lågt ljudvidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 4 st vit

HiWatch 1MP dome nätverkskamera, 720p, 2,8mm F2.0, IP66, IRvidaXL Tvålpump flodsten 16 cmGod Jul fönster/vägg dekorNodOn The soft remote Z-wave Plus Vi

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Vitlökspress, rivare3 vägghyllor Heike svartPoster Turkos, 70x100 cmvidaXL Professionell väggmonterad flaskhållare 6 flaskor

Boken finns att köpa här.

Poster Blågrön Ara, 50x70 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Leifheit Vattenfilter för CleanTenso ångmopp 11912Philips Hue Pillar Vit Amb double ViThomas Multidammsugare Inox 1530 1500 W 786200

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Bissell Sopmaskin Sturdy Sweep blå 2402N
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Beta Tools Verktygsväska C12 50x27x37 cm 021120000Irwin Hammarborr speedhammer plus borrsats 5 delar 10502089BAHCO Hylssats 1/4" och 1/2" 92 delar S910
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Velda Dammfilter 20 L med pump 1000 L 146037wolfcraft Hålsåg 80 mm med hexfäste 5485000Raaco Sortimentlåda CarryLite 150-9 med 8 avdelare 136341Good Morning Bäddset 5661-P MOUNTAINS 240x200/220 cm blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Futech Digital detektor Multiscan 196.20BAHCO Yxa HUS-0.6-380
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Förvaringskorg / Tvättkorg i tyg - Flower
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Flasköppnare BièreBAHCO Hård verktygsväska med plastpaneler 35 l 4750RC02

Over and out.

Klara