HQ Dammsugarpåse Hoover H58 W7-51028/HQN
36 BLYSTIFT TILL STIFTPENNOR 0,5mm 3fp x 12st (384800)
Gummigrepp från Lyra - dia. 15 mm - L: 35 mm - 1 st

MIN AMBITION

Polyresin Dekorationer - Sjöstjärnor 4 st - Dia: 65 mm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Microbacon / Bacon Cooker - Mikrovågsugn bacon

JAG VILL HJÄLPA DIG

2st/förp BBQ grillmatta 40 * 33 cm Gör grillen lättare

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Isabella Örngott Hjärta

LÄS MER

4 matsalsstolar i konstläder beige
Karta över Hova, Västergötland
Orthex Inläggningshink 3 L
5 Delad Canvastavla Whiskey 200*100cm
Eccomi Acciai - Sparris Skalare
Mattallrik Musse Pigg
Lampa med skärm Royal Lyx 45 cm
Nordic Star Suitcase Set of 3 - Home Wedding Decorative Suitc...
vidaXL Förvaringsbänk med 2 korgar 2 lådor och sittdyna trä vit

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Jamie Oliver Grillkniv 4st XL stål m trä JO
LED-list, 4x50cm, 12 olika färger
Poster Sjökort Östersjön Utlängan -Tärnö, 50x70 cm
Yankee Candle S Jar-Fresh Cut Roses 104g
Traditional Wooden Röd Christmas Tree Hanging Decorations Hea...

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

More Beauty Pinnkam - Lila Skechers GOfit TR TREK, Svart

Aromalampa i Keramik Buddha Turkos

vidaXL Dörrmatta PVC 90 x 150 cm röd
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Tavla Car Lamborghini Luxury Röd
Dammsugarpåsar Beam Beam (Centraldammsugare)

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Världens bästa Farmor Örngott
Dammsugarpåsar Foma HG 1715
Solcellsbelysning platt gångljus 15 lumen

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 75 cm rosa

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Kruskavel Snigel i betong
Dammsugarpåsar Foma HG 1515

Aneta Vägglampa Nybo Svart aszqko902-Hem & Trädgård

Varumärke: AnetaMaterial: AluminiumFärg: SvartHöjd (mm): 290Bredd (mm): 157Djup (mm): 230Ljuskälla: 60W E27Ljuskällor: Ingår inteTyp: Vägglampa
Dammsugarpåsar Hugin Coromell HN 1410
vidaXL Tuftad matta 120x180 cm antracit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.