Stansformar / Kakformar - 40 x 40 mm - Hjärta 3 st

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Datum för Stearinljus - Vita siffror - 1 ark

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Smartwares C995IP IP-kamera 1080p Utomhus

Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3422 till 3426DELTACO nätadapter, 100-240V AC till 5V DC, 3A (PS05-30A)

HQ Halogenlampa kapsel G9 28 W 370 lm 2 800 K (G9G928W) Välkommen till Anhörigas Riksförbund
vidaXL Soptunna med automatisk sensor 52 L svart
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerÖppnare 5-i en universalDELTACO grenuttag GT-124 (Vit) av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

For Crown And Kingdom - Brädspel

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.4-i-1 3D Tavla - DödskallarDuschpall rund

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

vidaXL Konsolbord MDF svart  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
91 Ritz bar pall höj och sänkbar 795:-

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Julgranskula Grön Eric

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar av3 VATTENSTRILAR FÖR SÅDDER & ODLING PASSAR PET-FLASKORJO!E Flaskmärkare för ölflaskorGastromax Skalkniv vardagen på egen hand.

Poster - Målad Apelsin A3 30x40cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaBergner Carbon Steel Marble Bakform 35,5x24x4 cm saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Petunia Wave Lavender 7 frö

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Dot Star 54cm pappersstjärna guldPolermaskin vridhandtag 1500W + många tillbehör + polishverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

No1 Ravioliplatta Set med Platta Kavel Pensel Exxent

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterHitta Doris Bäddset, Påslakanset Sängkläder - VändbartJB Weld Kwik Weld Pro SizeBärnät, 8X8 meter

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Brennenstuhl Förlängningskabel Jordad 5m Vi (1164120)Parasoll 350 cm rödDammsugarpåsar Volta U 2406Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Isform Jul / Tomte / Jultomte - 8 isbitar - Silikon