Ängel Ängla H24

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Minijulgran / Julgran med Julpynt

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Tennsoldat Julpynt Filipiniana Art

90 multifärg små klädnypor 30 mmTvins Rengöring Turbo Scrub Pro

Indiskt skåp 3 dörrar Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Ägg-hänge i Trä 15 st - 40 x 30 mm
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerBergner Carbon Steel Marble Bakform 35,5x24x4 cmDammsugarpåsar Volta Control U 4640 av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

The Staufer Dynasty - Brädspel

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Tåget Thomas FiltPoster vattenskids uppvisning, 50x70 cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Dorre Knivställ bambuträ magnet 20*22,5 cm  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Hitta Doris Bäddset, Påslakanset Sängkläder - Vändbart

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Julgranskula Blå Ulf

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avRosa PomPom/pappersblomma, 20 cmDill Charli 300-500 fröAerolatte Mjölkskummare vardagen på egen hand.

Julskylt "Snälla tomten"

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaNigella (jungrun i det gröna) Persian Jewels 200 frö saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Dammsugarpåsar Andersson VMC 1.1

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt 5 arm kandelaber i aluminium 150 cmEmerio Papperskorg "Sensorstyrd" (SDB-111816)verktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

No1 Sagaform Edge Keramiskt Bryne med stålhandtag

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterPoster, Stars AndStripes 70x100 cmHeatlight Quartzvärmare Svart 104150Glasunderlägg "I just want people to accept me..."

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Sandudd Oy har tillverkat tapeter ända sedan 1885. Under dessa 121 år har vi upplevt många varierande stiltrender. Vissa faller periodvis i glömska, medan andra lever kraftfullt vidare. Med hjälp från Museiverket har vi gjort denna kollektion, Mormors tid, med ett urval av de mest betydande stilarna. Det äldsta mönstret kommer från 1875.Sandudds långa historia hade inte varit möjligt utan en oavbruten produktutveckling. Produktavdelningen har alltid baserat sig på kundernas önskemål. Just nu kan man tydligt se en ökning av efterfrågan på nonwoventapeter. Därför trycks Mormors tid på en bas nonwoven. Det betyder enklare tapetsering – Limma-vägg-metoden. Bra att veta, speciellt för dig som ska göra jobbet själv.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Mönsterpassning (cm): 26,5Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Mormors Tid

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Poster - Elefant Elegant - Svart vit 21x30cmPhilips LED E27 VintageGuld Hjärta 12WvidaXL Lakan 2 st bomull 240x260 cm vitOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Entrétak transparent 120 cm