Tårtskärare

Lykta smide returglas

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bliz Active Velo XT Smallface Sosa

Minions Handduk Badlakan 100% BomullHandrengöring DEB Swarfega LemonLiteCom Plus Headset 446 MHz - hjässbygel PELTORFat metall svart/guld

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pokemon 8-Inch Pikachu Gosedjur Plush Plysch Mjukis 22cmPJ Masks Pyjamashjältarna Owlette Plush Gosedjur Plysch Mjukis 35cmYu-Gi-Oh! - Yuya Sakagi Plush Gosedjur Plysch Mjukis 30cmRubens barn EcoBuds Aspen2Fast2Fun F.A.H Quadrocopter 2,4 GHz drönareKaraff glas 0,9 L vinkaraff whiskykaraffWinning Moves, Kasta Gris Jumbo (SE,DK,FI,NO)Kärnan, Bamse Memo

Tack ❤

Min tid är nu

Topcom Extra kamera till KS-4248
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Affisch Poster Födelseår år 1996 Nittiotalet 33x48DNAmic Primary Long Tights, Sosa LogoDuschstråle samlare - fungerar även till kök

Poster A4 21x30cm AttractionTavla LED Canvas Fyr 60x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 väggdekoration/tavla/strandfilt/bordsduk/sängöverkast - Compass

Ljuslykta - Världens bästa mamma, vit

Poster A3 30x42cm Think outside the boxPoster A4 21x30cm Mother's Day SparklePoster A3 30x42cm Muhth-ur

Poster A4 21x30cm Jævla Klisje
1537437987500

Julgranskula Röd VictoriaJulgranskula Röd CarolinePoster A4 21x30cm Parrot FeathersJulgranskula Rosa Anna4Living Bomullsmatta Jerry 140x200 cm BlåPoster A3 30x42cm Happy Mothers Day!Julgranskula Blå EllaJulgranskula Blå Yvonne

Skylt i trä, Wooden deco, KattJulgranskula Blå JohnJulgranskula Grön YvonneVäggdekor väggord väggtext Peace & Love

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Röd Rose rosa 40x50cmPoster - Tiger head 40x50cmPoster - Flamingo Paradise No.1 30x40cmPoster - Flamingo Shine no.5 40x50cmPoster - But first coffee No.19 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Sköna böna 9789163615528Poster - Eye fire 30x40cmJönköping Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

I'M YOURS - SEX BOMB statyettTrätavla A5 "Där står du och duger"

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Affisch/Poster Foto Vatten/Brytande Vågor Två 33x48cmPoster - Röd Amaryllis blomma A3 30x40cm

Poster - G Klav Guld no.2 A4 21x30cmPoster - I love Love A3 30x40cmPoster - Vindruvor svartvit 21x30cm

Poster - Sosa girl 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tärningsset - Vortex - Brädspel Yello (CHX27432) anfdfq5963-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.Tärningsset från Chessex med 7 tärningar (D4, D6, D8, D10, D100, D12, D20)

Meningen med hela skiten…

Poster - Vit häst 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - It all makes sense 40x50cmPoster - Bokstaven K 40x50cmDYMO RhinoPRO märktejp perm vinyl 12mm, svart på vitt, 5.5m

15324212664902228635381886865163.jpg

RGB LED lampa med fjärrkontroll vattentätGrytunderlägg hjärta i ull

Kuddfodral STAR, paljettfodral Röd, JULGlamour svart blankGulliga 3 svarta katter väggklistermärkeUgnsvante - Spindelman

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Bokstöd RegnbågeStansformar / Kakformar - 40 x 40 mm - Blomma - 3 stVärldens bästa morbror ÖrngottBlommor ornament insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter

Boken finns att köpa här.

Påfågelsblomster(gazania) F1 Big Kiss Vit flame 10 frö

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julgransmatta Fransk textTilda Örngott HjärtaGripsholm american line grå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skrivbok Tennis
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Verktygsvagn med 8 lådor rödJuldekorationer Liten natt lampaVinkaraff Cabernet, Deru
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Skoställ för 18 par skor vitt stålKönig Retroköksvåg med skål i rostfritt stål (HC-KS60R)Beurer PersonvågGS10 (B75630)Affisch Mini Gös
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Papperspompomer - Ljusturkos - 3 stAluminium Flaggstång Sverige
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Purpurbasilika purple ruffles 100 frö
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Karta över Påarp, SkåneTesil / Tehållare - Musiknot

Over and out.

Klara