Julgranskula Blå Martin

Poster - Bokstaven S 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Världskarta 40x50cm

Julgranskula Rosa TheodorJulgranskula Röd Peter3/8" Torx-bits. 9 storlekar.Väggord - DON´T DREAM YOUR LIFE...

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Batteri för AEG / Milwaukee 14.4V Ni-MH 3000mAh BDSE12TPoster - Marmor palmblad 50x70cmPoster - But first coffee No.8 40x50cmPoster - Grön växt Maspalomas No.1 Svartvit 21x30cmAmpelhållar- blomkrukehållare SchapendoesÄnglar, sittande på sten, HopePoster - Marmor Hjärta 30x40cmPoster - I love Ice Cream No.7 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Sköldpadda no.2 21x30cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ljusslinga Koloro med 10 LED och Batteridrift med TIMERVäggdekor/Väggord The laundry roomMinions Rund Pool 100 cm

Placeringskort bröllop dop fest lyxiga 50 stCOCO Chocolate Vit gold No.1 70x100cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggdekor / Väggtext - Badrum

Poster A4 21x30cm Wildflowers

Poster - Vita hästar no.2 30x40cmYankee Candle Classic Medium Jar Lemon Lavender Candle 411gPoster - Ananas guld 2 40x50cm

Väggord - The House Rules
1537437987500

Affisch/Poster Karta över New York 33x48cmPoster - Bokstaven C 40x50cmPoster - Flygande Kolibris A4 21x30cmPoster - G Klav Rainbow no.2 A4 21x30cmPoster - Koalabjörn 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.4 21x30cmHOT DOG - Påse för uppvärmning i mikron.Spegeltavla "Bacardi" 20x30cm

Poster - A FRIEND IS No.1 40x50cmPoster - Cosmopolitan recept 30x40cmPoster - Believe you can 30x40 cmSilikonform nalle

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Drömfångare 30x40cmKatt och fjäril strömbrytare vinyl vägg klistermärkenÄggskärare av plast med rostfria strängarPastamaskinFjäril poster - tavla - Parantica aspasia cerilla 21x30 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Lupin The Pages 15 fröPizza skärare rödSerie LED nät 90 ljus 2x1m svart kabel multi

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster Audrey Hepburn, 50x70 cmGelly Roll Penna - Stardust Rose

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

vidaXL Hopfällbar spade kolstål svartvidaXL Taklampa krom med fyra ljuskällor

Världens bästa syster ÖrngottGlasunderlägg "Who needs makeup..."Indisk väggdekoration brun

Star Wars - Stormtroopers

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

True North, Junior, Lilac Slaska Gummistövlar, anfdfq6796-Skor

En ofodrad och tålig stövel med löstagbar innersula. Mönstrad undersida för bra grepp och försedd med en liten klack föra att hålla remmen under foten på plats.

Ovandel: PU
Foder: 100% Polyester
Innersula: Löstagbar/ 100% Polyester
Sula: Gummi

Meningen med hela skiten…

Stella Örngott Hjärta

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Adam Örngott Hjärta Eget namn142 Timor litet bord med champagne färg 590:-Bitshållare

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor De kära katterna Love Cat Träd med HjärtanvidaXL Traktorsits med fjädring svart

Tavla/bild med vargar på bergPanda komposittrall 27x100, 25 kvm Ljusbrun KomplettEmerio Köksvåg Vit upp till 5kgMelitta Pour Over Prem Filtertratt 1X4 (99183)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

2st/förp BBQ grillmatta 40 * 33 cm Gör grillen lättarehandlampavidaXL Förvaringsbänk med 2 korgar 2 lådor och sittdyna trä vitCadillac Bardispenser

Boken finns att köpa här.

4 LED-ljuslist med rörelsedetektor

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fallout 4 - Nuka ColaBuskpetunia "Dubbel kaskad Mix" 10 fröDammsugarpåsar Foma HG 1715

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tala Performance Form m. rund botten 18cm dia
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Campinglykta solcell vitMatservis C002 - 13 delar5st Dörrskydd skydda din vägg mot dörruppslag - hindra märken
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster Telefon och resväska på landsväg format, 30x42cmÅviken Värmeplatta DubbelPoster Illustration fjärilar, 50x50 cmVerktygsset
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Förkromad utomhushake 1/2 "med luftare och adapterSmartwares C995IP IP-kamera 1080p Utomhus
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster Eiffeltornet, 50x70 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Cult Design VÄXT kub Euphorbia CactusPoster - Palmblad mix no.5 40x50cm

Over and out.

Klara