Julby öppen bok med kyrka och hus
Frozen adventsstjärna 100cm vit
13x18 cm eller 5x7 tum, fotoram i vit

MIN AMBITION

vidaXL Shaggy-matta 80x150 cm grön

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Drömfångare, Indianer lo och varg.

JAG VILL HJÄLPA DIG

Träram i svart, innermått 50x60 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Mikaela Örngott Hjärta

LÄS MER

Världens bästa Farmor Örngott
Zinnia Sahara Starlight rose 12 frö
Poster Allium
Julgransljus - dia. 12 mm - H: 14 cm - 20 st
Skokarusell
Gängtejp 12 m avser 2 rullar
vidaXL Skoförvaring med överdrag 115 x 28 x 110 cm brun
3D Julgran - H: 20 cm - B: 13 cm - Plywood
Världskarta Karta Stor Väggdekor

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

WALTHER Transparent fotogardin i Snygg design

Zombie - Keep out
Vintage skylt i metall med 3D relief, 10x20 cm, "VIP EXCLUSIVE"
Tala Chokladsmältare
Electrolux Mini turbobrush C92 (9002567221)

The Golden Ages - Brädspel

29.10.2018
Marilyn Monroe - Glow
Tillbringare i porslin

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Rotting-trädgårdspaviljong 3x4m svart/kräm Helmask SCOTT Promask2

Julgranskula Rosa Liam

Karta över Skellefteå, Västerbotten
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Ölglas J.E. Petterssons Wattenfabrik - Ronneby
Presening 1,7 x2 m 65 g

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Skrivbok Mariestad
Äppelskalare 3 i 1 grön
Väggdekor Kisses

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Glasunderlägg "SMILE..."

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

2 takstöd 115 – 290cm röd 50L Round Open Plastic Home Kitchen bin
Elefanter insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter

Röd 5 gram frön (ca 35 000 frön) Flanders Vallmo aszqko1268-Hem & Trädgård

Vacker röd vallmo som kallas Flanders-vallmo eller Rembrandt-vallmo efter konstnärens hemtrakter. Blommar från tidig sommar och framåt. 

Direktså på en solig plats i väldränerad jord från sensommar till tidig vår. Fröet behöver stratifieras (frysas ner) för att gro. Gror när vårsolen värmer upp jorden. Vallmon återsår ofta sig själv och återkommer därför år efter år och blir starkare för varje år som går.

3 vägghyllor Sandra vit
Ärtor för Ärtskott/Microgröns 40 gram (ekologisk) 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.