Smartline 3-vägs grenuttag, Utomhusbruk


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Russell Hobbs Brödrost Legacy Floral 2skiv (23505036001)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Flamingo Tropical A4 21x30cm
DELTACO apparat-Y-kabel för vägg, skärm PC, CEE 7/7 - 2xIEC C13

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenChampion Kaffebryggare Digital Rostfri Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Artline Gelkulspetspenna - 0,5 mm - Svart
Philips Hue Still Takplafond 1x40W Vi

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Julgranskula Rosa David

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - You & Me Vit A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fiskars Stekpanna 24cm/1,8l All SteelDELTACO apparatkabel, vinkl CEE 7/7 - rak IEC C5, 1m, svart (DELvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Morberg Skärbräda Ek 30x20 cm
Vinometer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Korv Giljotin

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Bänkar 2 delar sjögräs brun
Filt i polyester 220 x 240 cm vit
Melitta Vattenkok. Look Aqua Vario sv (19377)

På tisdagen godkände ministerrådetMelitta Look 4.0 Thermbryggare Svart (21270)Landmann Skyddshuv Lyx Grå S 120X53X104Kudde Hjärta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Arkivskåp med 5 lådor metall 28x35x35 cm vit
vidaXL Bäddset 3 delar löv 240x220/80x80 cm grön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPhilips Hue Lucca Vägglampa Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Capi Vas Nature Row avsmalnande 42x38 cm elfenben PKRWI362