Carisma - Skjorta 8020, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fabulous World Tapet Dots grå och vit 67105-1

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Screwball Scramble TOMY
Bordsduk på Rulle Gul

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Pooltillbehör Vattenfall LED-belysning Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Kullkoppling adapter verktygssats 21 delar
Fabulous World Tapet Stripes vit och rosa 67103-4

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Målade tuppar A3 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Electrolux Ergospace ZE 300 till 399

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stor Räv metallLjushållare Blomma Lyxvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cult Design Kub Tandborste 12 cm
Dekorationskanin med päls

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Narcissist Tvål

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 10m X 0.9m Grön PVC Coated Garden Fence Wire Edging Fencing Net
Forever fönsterlampa cirkel 35cm mässing
vidaXL Sidobord vintage stil metall 87x34x73 cm guld

På tisdagen godkände ministerrådetFlasköppnare Linjal60cm Rattan Christmas Tree with plugin Lights Decoration Gift ItFlower Decorated Lantern Grön For Garden Outdoor Decoration Lig den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Badhandduk Hamburgare
Superman Cape Handduk

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEmerio Slowcooker 4,5l Svart Manuell anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Einhell Sladdlös borrmaskin TE-CD 18 Li-Solo