Housegard Optisk brandvarnare
Grytlapp CLASSIC 2P
Hulken - Art Deco

MIN AMBITION

Poster - Vogue 40x50cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster Oljefärgar i vatten format, 70x100cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

HQ Dammsugarpåse Electrolux E10 (W7-50564/HQN)

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Smartwares Fjärrströmbrytare Plug-in På/A

LÄS MER

Gardinringar 6 st - dia. 55 mm - Grästräd
GLANS lampfot svart 8,5 cm i metall
Poster Sjökort Mälaren(västra delen), 50x70cm
Poster - My Hero My Soldier My son no.5 30x40cm
Tefal Jamie Oliver Stewpot 20cm 3,0l
Ölglas Bryggeriet Lejonet - Göteborg
Melonskopa / Fruktskopa - OXO Good Grips
Träram i svart, innermått 40x50 cm
Dammsugarpåsar Miele Complete C2

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Harry Potter plåtskylt "HOGWARTS DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS"

Flexibel Äpple formad vitboard till kylskåp
Singer Noppborttagare (BS201.12N)
Skrivbord med hjul vit
5st exklusiva Julpåsar i rött papper

Poster - Lejon King Zingo 40x50cm

29.10.2018
Dot Star 54cm pappersstjärna guld
Karta över Ramsele, Ångermanland

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Batteridriven tomtelykta i plåt 27cm röd Rosor-väggdekor

Karta över Stigtomta, Södermanland

vidaXL Elektroniskt kassaskåp 31 x 20 x 20 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

vidaXL Konstgjord Phoenix Palm med Kruka 130 cm
Penna Pigma Micron - Nr 005 - Svart

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Digital IR Termometer -50 till +380 C med laser
vidaXL Plastgran med fot 150 cm 380 grenar
Poster Södertorn 70x100 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Rökelse Koner - Kanel

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Väggdekor väggtext väggord - VÄLKOMMEN

Traditional Wooden Röd Tree Hanging Decorations Hea... Christmas aszqko10231-Julgranspynt

Flaggspel God Jul grå/guld
Beurer Termometer Inomhus HM16 (B67915) 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.