vidaXL Balkongbord Poly Rotting Svart
Bridge in Japanese Garden
Frost

MIN AMBITION

SALA adventsljusstake 5 ljus gul

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Matservis B007 - 10 delar

JAG VILL HJÄLPA DIG

Japanska skärbrädan i ek, 喜起 43x27x2 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kudde LED viltmotiv 45x45cm 3

LÄS MER

vidaXL TV-möbel 90x39x38,5 cm Trä Brun
SÄKERHETSTIMER MED LJUSSENSOR, IP44
vidaXL Toalettsits med mjuk stängning MDF svart
4 LED-ljuslist med rörelsedetektor
vidaXL Partytält 4 väggar 3x4 blå
vidaXL Kuddöverdrag 4 st linne-design 50x50 cm terrakotta
2 SKÄRP UPPBINDNING AV NYPLANTERADE/ETABLERADE TRÄD
12 grönhjärta prydnads klädnypor
Patent ritning 70x100cm 1911

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Petunia "Merlin Blå Morning" 12 frö

Affisch Mini Röding
vidaXL Nattduksbord massivt mangoträ blå
Skrivbok Borås
Tidningskorg / Tidningsställ trä svart Faber Castell Bonanza Blyertspenna Natur HB - 12 st
East of India Porcelain Heart If I had my life to live again ...

ARIETE CREPS 183

29.10.2018
Tubtrug:s Gummikorg 26 liter, Ljusblå
Svart trähjärta " Vi är så bra tillsammans"

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Karta över Malmö, Skåne Espresso - Canvastavla

Lampfot Glas Retro

Tova Örngott Hjärta
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Philips Hue Förlängningskabel IP67 5M
Ljuslykta 4 sorter

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Tårtgaffel 12 st - antik pärlemor champagne
vidaXL Pedalhink rostfritt stål 2x18 L
Dammsugarpåsar Daewoo RC 805 A

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Konstrottingsolsäng antikbrun

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

vidaXL Soffbord med svängda ben massivt sheshamträ 42x42x39 cm Pillivuyt grytlapp grå 22,5x22,5 cm 100% Bomull ny bomull
Retro tavla i metall med 3D relief, 15x20 cm, "BURGERS"

Grensax vajer och såg med teleskopskaft aszqko9398-Trädgårdsredskap

Produktnummer: 8865303

Bearbeta bekvämt kvistar och grenar högt upp med den praktiska teleskop-grensaxen med vajer och integrerad grensåg. 2-i-1-funktionen trädgårdssax och trädsåg hjälper dig att enkelt utföra alla typer av klipp- och sågarbeten, även på svårtillgängliga platser. Den slittåliga nylon-vajern med T-handtag möjliggör en optimal kraftöverföring. Sköt om din trädgård från och med idag med denna teleskop-grensax från TecTake.

vidaXL Parasollfot
Karta över Södertälje, Södermanland 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.