4Living Matta "Halti" 140 x 200 cm Lila
Julgranskula Grön Mathilda
Julgranskula Grön Amanda

MIN AMBITION

Poster A4 21x30cm Mai Tai

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster A4 21x30cm Ballerina

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster A3 30x42cm You & Me

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Julgranskula Rosa Anders

LÄS MER

Julgranskula Rosa Annika
Julgranskula Grön Berit
Julgranskula Blå Lovisa
Julgranskula Grön Elisabet
Julgranskula Röd Ulla
Junk food vego 9789187795244
Julgranskula Röd Christer
Skylt i trä, Wooden deco, Son
4Living Dörrmatta Stjärna Grå/Svart 50x80cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Världskarta 40x50cm

Julgranskula Rosa Molly
Julgranskula Röd Hans
Julgranskula Grön Johannes
Väggdekor väggord väggtext Home sweet Home Julgranskula Grön Ulla
LED-lampa GU10, 10W 230v, Varmvit

Julgranskula Rosa Martin

29.10.2018
Poster - Tomten och renen 40x50cm
Poster - Papegoja Grön 40x50cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Poster - Earth No.1 40x50cm Julgranskula Rosa Ulf

Julgranskula Rosa John

Poster - Ocean woman No.1 40x50cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Digital Juvelerare våg 0.005g till 50 gram hög exakthet
Knopp Princess

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - Flamingo Shine no.4 40x50cm
Poster - But first coffee No.16 40x50cm
Poster - Hjärta Geometri 2 30x40cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Dörrmatta , Björk

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

COCO Chocolate Vit gold No.4 40x50cm 4Living Bordslöpare Svart
Väggdekor - Träd med Fågelbur

Monopoly Thrones (Brädspel) of Game aszqko6898-Spel

Game of Thrones Monopoly

The race for control of Westeros is on with this brand new special Monopoly game. With artwork from the hit TV series and beautifully crafted playing pieces and villages and keeps, it’s a game for any connoisseur of the seven kingdoms.

Knopp , klassisk Grå
Poster - Papegojor no.3 21x30cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.