Magnet - Farmor
True North Winterboots Snowstorm, Junior, Fuchsia
Tunna runda skosnören (Svarta)

MIN AMBITION

Runda vaxade 4.0 Brun

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Platta Poly 5.0 Vit

JAG VILL HJÄLPA DIG

Bröda platta bomull 8.0 Grå

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Svart

LÄS MER

Elektrisk Knivslip från AEG med hela 60W motor
Blåberry Flat (Mörk blå)
Platta Poly 9.0 120cm Neon Grön
Corvette Magnet 6*8cm
Handgjord tvål, tång
Monopoly Uncharted (Brädspel)
Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 3 malskivor
Skåps Handtag Rostfritt Stål
Bliz Active Matrix sports glasses - Gul w purple multi

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Bliz Active Velo XT Smallface Sosa

Melitta, Bella Crema Espresso hela kaffebönor
Hörselskydd PELTOR HTM79P3E-50 - hjälmfäste
Hörselskydd PELTOR HTM79P3E - hjälmfäste
MIKROFON LITECOM M LÅNG SLADD Tåliga Diskhandskar av Silikon - Grå
Harry Potter - Ronald Weasley, Figur, 25 cm

Ecco CS16 44000402072, Herr, Brun

29.10.2018
Star Wars, Figur, Classic BB-8, 18"
Horizon Zero Dawn Stubbins Mjukisfigur Aloy

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Rubens barn Baby outfit Grön pyjamas Tåliga Diskhandskar av Silikon - Rosa

Ecco Espinho 83902457486, Herr, Grå

Trälåda med handtag ROSA
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Alga, Triominos, Resespel (SE)
Peliko, Bellz, Sällskapsspel

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Denver BC-241
Affisch Poster Födelseår år 1995 Nittiotalet 33x48
Poster A4 21x30cm Brush Strokes

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster A3 30x42cm Grå and Simple

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster A4 21x30cm Emoji WiFi Ecco Calgary 83434450595, Herr, Blå
Gigantisk uppblåsbar fåtölj med fotpall

Tactic, Familjespel, Gold Armada aszqko6064-Leksaker

Gold Armada är ett spännande piratspel som går ut på att kasta tärningen och få ihop så många guldmynt som möjligt. Bra tärningskast belönas med guld och mindre lyckade kast resulterar i en döskalle-bricka. Varje spelare får kasta fem tärningar och ska försöka matcha olika symboler på spelplanen. Spelet är slut när alla guldmynt och döskallebrickor är slut och den med flest poäng står som vinnare.

Antal spelare: 2-6
Speltid: 20 min
Poster A3 30x42cm Lavender
Väggord - BE KIND STOR vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.