Twister Blindfolded
1/2" Långa hylsor. 15 st hylsor. 10-24mm.
Hasbro, Mastermind Standard (SE, NO, FI, DK)

MIN AMBITION

Ljusslinga med batterilåda – Soft Grå

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Pandemic: State of Emergency - Brädspel

JAG VILL HJÄLPA DIG

Bäddset - Påslakan Döskallar

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Runewars: Miniatures Game Brädspel

LÄS MER

Väggdekor Flygande toner | 155x70cm
Triominos Tribalance - Brädspel
Firenze Brädspel
Senshi Brädspel
Morning Angel - Värmeljushållare, Gul
High Concept - Brädspel
Heroes - Brädspel
Titan Race - Brädspel
Taj Mahal Brädspel

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Tropiska blad 30x40cm

Rubiks Cube 2x2 - Brädspel
Spel - Where Do I Live från Orchard Toys
ASHES: RISE OF THE PHOENIXBORN Brädspel Spel
Crystal Clans Master Set - Brädspel Alga, Sällskapsspel, Mästarnas Mästare
Digital Våg, (2000 gram)

Mondo (2nd ed) - Brädspel

29.10.2018
Padwico, Babyvakt 850, Vit
Babblarna Babymobil

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Britax, DualFix Babyskydd Stålgrå Flaskhållare Hund

Spel - Ont i magen / Tummy ache från Orchard Toys

Sprits / Spritstyllar 26 st
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Vossatassar, Svevar Regnställ Rosa
Didriksons Thelma (Dam) Svart
Poster - Vit tiger Wild 40x50cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Fjällmark Sidenlakan Mullberry Silk

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Väggdekor väggtext väggord - TIGERHUVUD 7 Wonders Brädspel (Svensk)
True North, Vattna Gummistövel, Dam, Navy - Comb

HUGO Boheme stövlar, Mörkgrå aszqko5231-Kläder

HUGO Boheme stövlar.

Modell: 50389460 Boheme_Cheb_sd 10208

Sandalett Effortless congac, Cognac
Ecco Cruise 84166358336, Dam, Vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.