Crocs Cleo V Sosa
Väggdekor väggord väggtext Laundery a never ending story
Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Svart

MIN AMBITION

Groda, fontän för trädgården 26x14x14 cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Röd

JAG VILL HJÄLPA DIG

Nissan Kylskåpsmagnet

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

ECCO Shape sandaler, Vanille

LÄS MER

ECCO ST.1 W sneakers, Camel
Väggdekor väggord väggtext Love makes a house a home
Knopp - Koppar
Ilse Jacobsen Rub 94C gummistövlar, Svart
Dr. Martens Pascal stövlar, Svart
Knopp - Trä svart/vit
Havaianas Kids Slim Grå
Hummel Fashion sneakers, Blå
Minions Sandaler marinblå

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Hummel Fashion Stadil Super Poly Sneakers, Svart
Affisch/Poster Svartvitt Foto Ensamma Vatten 33x48cm
Poster - Metallic Lips 40x50cm
Winx Club Tynix Mini Magic Stella Doll with Transformation

Bäddset - Påslakan Krokodiler

29.10.2018
Glasängel - Din lilla ängel
Jumbo Squishy - Rosa Citrus

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

My Little Pony the Movie Baby Seapony Sea Poppy Pierre Robert NB Sport-BH, Mint Blå

Inbrottslarm / Infraröd Rörelsedetektor

Hello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/Turkos
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

TY Beanie Boos Izzy Lady bug
Shopkins Shoppies Kristea

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Girlang tomte och gran
Shopkins Season 9 Wild Style Shoppies - Bella Bow
Ever After High Legacy Day Apple Vit

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

SHOPKINS SHOPPIES PEPPA-MINTS GELATI SCOOTER

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Vit tiger Wild 30x40cm Ljusslinga med batterilåda – Blå Indigo
Aromalampa i Keramik Blomme Orange

Vero skjorta, Röd Felippa Moda aszqko4398-Kläder

Vero Moda Felippa skjorta.

Modell: 10208331 VMFELIPPA L/S MIDI S

Midjeväska stor - svart
Sax 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.