Multicopter-lasthuv DJI Part 7 Passar till DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum 1 st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Flygplanspropeller Pichler C6319

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster Insekt - Ekoxe 30x40 cm
Sunnylife Lins-filter MCUV DJI Mavic 2 Pro / Zoom

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 8 mm Diameter: 65 mm Antal tänder: 40 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Växelmotor 12 V/DC MFA 919D61 6:1
Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 26300 rpm Varv: 17

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
RC Segelbåt T2M Sea-Cret Byggsats

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Force Engine 17 CNC Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 2.76 cm 1.7 PS 1.25 kW

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Rosa fjäder 40x50cmTrailer belysningsset 7-kammarlykta 1:14 Carson Modellsport 907071 1 setvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Multicopter-filterlinsset Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum
USB-gränssnitt BeastX MICROBEAST

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Programmeringsbox Jeti Duplex Mini Passar till: MasterBasic-Regler Serie, MasterSpin-Regler Serie

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Borstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 80A Belastningskapacitet (max.): 90 A
Fartygsmodell bortslös motor Reely 3660 kV (U/min per Volt): 2726
Yoropen Superior Penna vänsterhänta vit/blå

På tisdagen godkände ministerrådetReservdel Flygbatteri Conrad energy Passar till modell: Falcon V2Häftapparat hopfällbarWinter Season Tomte Röd med Grå Luva 20 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mvario 2 Jeti DUPLEX 2.4EX
Monteringssats för drivande framaxel 1:14 Carson Modellsport 500907280 1 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenElmotor för modellflygplan borstlös R50 Reely kV (U/min per Volt): 610 Varv: 4 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sändare set med pistolgrepp Reely Einsteiger-Set Elektro