Säkerhetslågskor Uvex 1 43 S1 Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LED lampa E27 7W RGB + fjärrkontroll

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Säkerhetsstövlar Uvex 2 44 S3 Svart, Orange
Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor Bulls Eye I H515FGN 1 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3M öronproppar 26 dB 20 par för bygelhörselskydd 3M 1310 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hörselproppar 27 dB Återanvändbara Uvex 2111239 50 par
Stående Lykta "hjärta" med glas -Mellan-

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Säkerhetsstövlar Steitz Secura Bergen Gore 40 S3 Svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Säkerhetslågskor Uvex 1 42 S1P Svart, Röd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Müller 873030 Dimmer infälld Passar: LED-lampa VitCars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ESD Säkerhetslågskor Uvex 44 S1P Antracit
Dekorationsset till bakning

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Minions Badponcho Badhandduk Poncho 110*55cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. inprojal elektrosysteme 9016-004.81 2x USB-laddningskontakt USB-uttag IP20 Svart
ESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 41 S3 Svart, Grå, Blå
Minions Badlakan Handduk 140x70

På tisdagen godkände ministerrådetBäddset - Påslakan ParisDrönare WiFi Kamera - Pixel Drone ForeverWest Wings Amethyst RC Segelflygplan Byggsats 1245 mm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nalle med baby i knät, Rosa
Spegel 6-kantig 20x22,5 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPortabel Glaslampa med LED-sling anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Säkerhetslågskor Albatros RED RACER XTS LOW HRO SRC 40 S1P Svart, Röd