Hasbro Monopol Payday (svensk version)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Musse Pigg Paraply - Hopfällbart, Grönt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Solitaire I Trä, Martall
vidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Marinblå XL

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAvengers Paraply - Hopfällbart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Willex Regnställ strl M röd och svart 29149
Briv Ståbord. Runt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ravensburger Junior Scotland Yard

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fortnite Poster - 20x30 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Briv förtältsmatta M 250x400 cmVäggdekor väggord väggtext Ha Ha! So we meet againvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
FÖRFESTSPELET spel fest
Beige sandaletter med nitar.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Menalux Dammsugarpåsar 1940

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Teddykompaniet Jakob Stor
Corvette Kylskåps Magnet
Teddykompaniet, Teddy Big Ears, Skallra, Hund

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor väggord väggtext Varmt VälkommenBaby Dan, FLEX M, Grindsystem 90-146 cm SvartKids Concept, Gitarr, Grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kids Concept, Käpphäst, NEO, Mammut
Ljusstake Marble - Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLjusstake trädgren 21 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Taf Toys Musikalisk babymobil tropisk 11885