W+G Tapet Idealdecor Murals Waterfall in Spring


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Walltastic Väggdekor Baby Jungle Safari

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
W+G Tapet Idealdecor Murals London Fog
Walltastic Tapet Thomas the Tank Engine

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Zarah 6716 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Duro Tapet Aveny Typer Beige
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri Grå Vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
W+G Tapet Idealdecor Murals Canal Grande Venice

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
W+G Tapet Idealdecor Murals Tuscany Village

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå BrunBabblarna, Diddi, ca 30 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
W+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech
vidaXL Stående leksakshund mops plysch ljusbrun XXL

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Russell Hobbs Vattenkokare Legacy Floral

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kylskåpsmagnet Stekt Ägg
W+G Tapet Giant Art ZEN Stone
Defa Lucy - Fashion Doll - Barnvagn & Bebis Lekset

På tisdagen godkände ministerrådetRARITY Explore Equestria Magic Scenes MY LITTLE PONYHästar, HästbystRemote control car Audi R8 GT den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Magisk Mask
Bröd-/Fruktkorg Brun 26 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRemote control car McLaren 75115 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

W+G Tapet Eating above Manhattan