Minerva Espresso cup Multi Colour Display Dining Drinkware


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Colonial Candle M - Merlot

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
26CM SEALIFE THEME HANGING GLASS LANTERN MESH METAL HANDLE
Viskoelastisk Badrumsmatta

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenColonial Candle M - Driftwood Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bridgewater - Pomegranate
Bridgewater - Sea Grass

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lounger Cover Grön Polyethylene

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BAHCO Mutterdragare i miniformat 1/2" 410 Nm BP814

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Droppkork i PlastvidaXL Bäddset 4 delar 135x200/80x80 cm vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Papegojblad "Purple Prince" 5 frön
Bägare Kokosnöt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Handsåg, L: 55 cm, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Power Punch, stl. 34x50 mm, flagga, 1st.
Medalj/Kapsylöppnare Norge
Antikljus, turkos, dia. 2,2 cm, H: 24,5 cm, 4st.

På tisdagen godkände ministerrådetVaser och ljusstakar, H: 7+10+12 cm, hålstl. 2,45 cm, vit, 5st.Begonia Amerihybrid "Picotee Calypso" 12 frönSkål, dia. 16,5 cm, H: 4,5 cm, svart, 6st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
EGLO Taklampa Maserlo D38 cm cappuccino 31603
250PSI Air Compressor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRecreation by our Gallery,Tintoretto,50x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Glitz and Glamour Cake Topper - Happy Birthday - Rose Gold