Vattenkokare 2200 W 1.7


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
OBH Nordica Strykjärn 4122 Precision Auto

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fabulous World Tapet Cactus vit och grön 67102-2
Julgran Shabby Vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSerie LED nät 180 ljus 3x3m transparant kabel varmvit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pillar Church Candle Vit 100 Hours Burning Time For Home
9X10 WAX FILLED CANDLE IN GLASS POT GREEN TEA & BURGAMOT FRAGRAN

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bordsduk på Rulle Grön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bordsduk Thomas Tåget

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vit Brun Wooden Heart Lantern Candle Holder with HandleCarlsberg Ölglasvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bordsduk Mintgrön
Ananas Flasköppnare

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Villeroy And Boch Artesano Montagne Buffet Plate 32cm Great For

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Cinematic Light Box With USB Letters And Emojis
Nature Konstgräs 1x2 m grön 6030571
Blomställning Stol

På tisdagen godkände ministerrådetStrandhandduk Drink12pcs 8cm Round Fibre Pots For Home Growing Gardening GrönhouseHammershøi vas rose 20 cm-mellan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Pall konstpäls rund 28x40 cm brun
Korg Vide rund 3-set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTrätavla Älskad anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Väggbeklädnad 3D 10 st massiv teak 1 m²