Nostalgia Christmas Biscuits Rectangle Storage / Gift Tin Vin...


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bordsduk Dollarsedlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 1,6x2m bomullsjersey nat
Champion Blender 1,5l Glas 600w

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHängande Vålnad Huvud Prop Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bröllopsfigur Bil
vidaXL Soptunna med sensor 52 L röd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm beige

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Trädgårdsslang 50 meter - Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Bäddset 2 delar klassisk 140x200/60x70 cm marinblåvidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/60x70 cm vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DELTACO grenuttag med strömbrytare, 4xCEE 7/4 uttag, 2xUSB-A, 5m
OBH Nordica Brödrost Design Inox 2234 (51052234)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Philips Hue Startkit Vit/Color E27 (929001257361)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DELTACO grenuttag GT-120 (Vit)
Nexa Trådlös inbyggnadsmottagare för 230 V LED / Dimmer (CMR-101
Plastduk Trolls

På tisdagen godkände ministerrådetBordsduk PrinsesskalasvidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/60x70 cm beigevidaXL Bäddset 3 delar trianglar 240x220/60x70 cm grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Rostvål i Låda
Duschmössa Panda

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPro Bar Droppkork anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Champion Sous Vide Precision Circulator