Sunröd Skydd för stående terassvärmare Sirius Series grå HS10


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Krok med kaninhuvud

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tristar Elektriskt konvektorelement KA-5914 2000 W
Elektronisk köksvåg MH-693 1-10 kg

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Avlastningsbord mangoträ 115x35x76 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster berg, 70x100 cm
OBH Nordica Vattenkokare NEMO svart 6451 (51026451)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Taklampa koppar OLZA

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Bäddset 4 delar 155x200/80x80 cm orangerutigt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Universal Fjärrkontroll för luftkonditionering / LuftvärmepumpDeltaco förlängningskabel, PCskärm, rak IEC C13 - rak IEC C14 2mvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Plisségardin vit 102
vidaXL Brevlåda i rostfritt stål

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bosch Matberödare MCM64085

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ljuslykta present 20 cm
Rengörings Slime till Tagentbord (Blå)
Skyltset Pub Laws

På tisdagen godkände ministerrådetBosch Ångstrykjärn Sensixx TDA102411Philips Hue Adore Spot Vit Amb 3x5,5DELTACO grenuttag 4xCEE 7/4 1xCEE 7/7 brytare 3m svart (GT-119C) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Russell Hobbs Paninigrill grill&Melt George (20149036005)
Champion Vattenkokare Temp 1,7l Rostfri

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPrincess Multi smörgåsgrill Compact PRO anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Wooden Hanger "Star and Fir"