Gelly Roll Penna - Metallic Copper


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lykta på fot Tindra - antikvit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Grytunderlägg
Emaljskylt Rökning förbjuden

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKnappar Figurer - A Beary Merry Christmas 3 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hannes Örngott Hjärta
vidaXL Rullgardin grå 80 x 230 cm mörkläggande

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Luktärt Old Spice Cupani 10 st frön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Luciatåg i plexiglas

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Univac Compact II - CentraldammsugareChampion Dammpåse CHDS310 5 st Microfibvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Champagnekylare REHOBOAM
Här sover en Prins Örngott med krona

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skattkista, stl. 16,5x11x8,55 cm, inv. mått 15x9,5x5 cm, Kejsart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bärbar grill 363 mm2
vidaXL BTO-22 NATO Taggtråd 100m stål
Knivblad till skalpell - 50 st

På tisdagen godkände ministerrådetPalettblad (dvärg) "Fairway Gul" 15 frö200 stk.120x215 mm (B2) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTvidaXL Shaggy-matta 140x200 cm gräddvit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Häftapparat - L: 10,5 cm - 1 st
Väggkalender Swedish Nature 2019

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYankee Candle S Jar-Wedding day 104g anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Dörrmatta halkfri med vinylunderlag 1,2x5 m grå