Poster - If she understand A3 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Krydda Basilika A4 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Shine like a star no.1 30x40cm
Poster - Krydda Anis 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäggkalender Bemärkelsekalender - Mini Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tomat Indigo Rose 5 frön
Poster Fjäril - Mormonfjäril A4 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Carpe Diem A4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
FLAGGA - Frankrik

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Bunny woman 40x50cmPoster - Rödklöver A4 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kristall - Drake
Grillskydd, återanvänd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väggord - Love Means

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Bokstaven I A3 30x40cm
Poster - Hakuna Matata no.2 21x30 cm
Poster - Sneakers A4 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Brun fjäder 21x30cmKontorsstol Office Sportsits svart/lilaEast of India 'Santa Please Stop Here' Vintage Hanging Christ... den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Primal Elements Icon Candle Chandelier Vintage
Citron/lime press

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGrillstartare med värmeskydd svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Kaffesorter 40x50cm