Donut mini bärbar fläkt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Helmask 3M 6000-serien

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Moscow 9 Variant: Vänster
Kraftig arbetshandske GUIDE 12

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHandrengöring DEB Swarfega Lemon Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor väggord väggtext När man har haft bråttom länge
Melitta, Bella Crema La Crema hela kaffebönor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tält Touring, Oregon Trail

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Liggunderlag Trek 40, True North

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggdekor - TrädgårdenHörselskydd Howard Leight Impact Sportvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggord - Welcome to our home STOR!
Städa rent 9789163616990

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pomsies Luna Unicorn Plush Pom Pom Gosedjur Plysch Mjukis Interactive Toys

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rubens barn blå nappflaska och napp
Bliz Active Tempo Orange
Five Nights at Fröddy's Funtime Fröddy Gosedjur Plush Plysch Mjukis 23cm

På tisdagen godkände ministerrådetHorizon Zero Dawn Stubbins Mjukisfigur AloyRubens barn EcoBuds DaisyTraxxas Stampede XL-5 1/10 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cheerson drone med kamera CX-33W
Danspil, Sverigespelet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKärnan, Bamse Mix (SE) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

One-Dish Vegan Revised and Expanded Edition 9781558329423