Damskor Kmb Svart, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ljuslykta - Världens bästa mormor, vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Damskor Kmb blå, Blå
Gava Sixtyseven Svart, Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVarmfodrad Axelda Svart, Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dekorationsverktyg till Frukt
Elastic boot brandy, Cognac

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vakuumpump Räddar ditt vin

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skechers Flex Air-Cooled

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stövlett Bdk Röd, RödDr Martens 1461 59 10085001, Herr, Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Charlotte laced Svart, Svart
Väggdekor - 8st Fjärilar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superga 2750 svart Cotu, Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Trälåda "Skedar & Slevar
Chelsea Dr.Martens Svart, Svart
Kraftfull Mobil Arbetsbelysning / Strålkastare - 20W, 1400lm

På tisdagen godkände ministerrådetBodyguard Tjutlarm / Personlarm, 130dBLäder fyrkant (Svart)Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Neon orange den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Spindelskrämmare-Insektsskrämmare-50m²
Avloppsskydd i gummi Universalt - Olika färger

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJävligt god BBQ 9789198332704 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

5 sekunders UV-lim - flytande plast som härdar