Imperial Settlers: Why Cant We Be Friends - Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Space Alert: New Frontier - Brädspel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Yankee Candle Summer Scoop Small Jar 104g
Fantahzee: Hordes and Heroes - Brädspel

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTrådlös övervakningskamera FullHD 1080p Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tärningsset D6 - Gemini Blå-Grön (CHX26836) - Brädspel
Golem Arcana: Durani The Khan's Pyre (Exp)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kemet Cyclades C3K - Brädspel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La Granja The Dice Game: No Siesta! - Brädspel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Alien Artifacts - BrädspelTadmor - Brädspelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Diamond Detectives Alga
Century: Eastern Wonders Brädspel

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fool - Brädspel

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Motorola, Babymonitor MBP 162 Connect - WiFi / Audio
Alchemist (2007) - Brädspel
Baby Monitor art.382

På tisdagen godkände ministerrådetBabblarna BabymobilBritax, Baby Safe Belted BaseBritax, Syskonvagn, B-Agile Double, Steel Grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Britax Go Prambody Ocean Navy
Giftset whiskey glas och stenar från Sagaform.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBeyblade Berserker Begirados anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fief: France 1429 - Brädspel