Seven Seas - Skjorta SS320 MF Dobby, Mellanblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Flamingo Heart 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekor Hål i Vägg Träd på Kulle
Tenson Charles badshorts, Men, Grön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCottonlights ljusslinga - Rotting Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Nässelfjäril 21x30cm
Väggdekal Vårat hem

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DC 5.5mm power förlängningskabel 1 meter

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster Fjäril - Mormonfjäril 30x40cmChampion Rib Cuff Pants, Dam, Grå Melange Lightvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Världskarta handmålad grön A4 21x30cm
Partyhöjaren, perfekt till bål/dekoration/eller till barnen

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kompressionsstrumpor Löpning, Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kaffeskopa med klämma i rostfritt stål - 16 cm
Magnet - Guardian angel
Scholl Bahia Sosa

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Batman hero 21x30cmIlse Jacobsen RUB300 gummistövlar, SvartBrun Girlhood Sandaletter den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Duffy 84-01875 sneakers, Vit
ECCO Exostrike skor, Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAngulus Chelsea Stövlar, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Regnställ barn ofodrat, Navy