AGA AQVIA Stål 1L, PET-flaska


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Soya - Felicity 169, Vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggord - Amor Vincit Omnia
Tavla "Mojito"

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGlasnalle - En fantastisk bror Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Efashion Happy - Blus 95890 Mönstrad, Grön
Efashion Chana - Blus C56 Leopard, Gul

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Automatisk Elektronisk Vattentimer Trädgård Vatten Bevattning

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Flying Apron's Gluten-Free & Vegan Baking Book 9781570616297

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Soya - Paige 1, OrangeVero Moda - vmClaudia LS Shirt, Blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Yorkshireterrier Kuddfodral 40x40cm Vit
Selected Femme Robbie skjorta, Vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Only - onlUma LS Crochet Top, Rosa

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ONLY PALENCIA blus, Blå
Only - onlMariana Myrina SL Top, Rosa
Krispiga sallader 9789163616792

På tisdagen godkände ministerrådetONLY Elcos blus, MörkblåEfashion Happy - Tunika 70981, BrunSelected Karter pikétröja, Grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Efashion Chana - Kjol 3299 Leopard
Väggord - Amor Vincit Omnia

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFamily and Friends Kylskåpsmagnet anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Only - onlMarika LS Lace Up Blouse, Mörkblå