Tvättkorg Frankrike


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Taklampa grön ARAGON

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Birchmeier Bränsledunk - Rapidon 6
Taklampa grå WILTZ

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVoluspa Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Taklampa svart MUGA
Väggord - May this home...

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
3/8 långa Krafthylsor. 8 storlekar. 8-19mm.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Taklampa svart ELBE

Försäkringskassan: Regeringen underskattar RetroMARS Pendellampa Vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Taklampa svart MONTE
Väggdekor/Väggord Efter Regn kommer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kruka 50 x 23 x 24 vit MYRA

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kruka 40 x 40 x 38 cm svart PAROS
Molnformad LED-Lampa
Lord Nelson Badrumsmatta Rund 70cm Marinblå

På tisdagen godkände ministerrådetKids Concept, Bord, Star, VitPoster - Svart ormbunke 21x30cmVäggdekor - 4st Fjärilar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Only - onlNova Lux Flounce Wrap Top Ditsy Flora, Mönstrad
Karta över Kil 33x48cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVero Moda - vmZitta LS Top, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Cool Taklampa Koppar