Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport - Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Escape and breathe No.3 30x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Carol Svart, Svart
The Purification of the temple,El Greco,50x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPastel Retro Mini Suitcases x 3 - Wedding / Home Decoration P... Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fototapet Big Ben på natten - en kvalitetstapet till marknads bä
40x50 cm eller 16x20 tum, fotoram i guld

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Låda i trä "Pennor"

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Takduschhuvud rostfritt stål 30x30 cm fyrkantigt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ADDIS Metal Line post and 30m line Outdoor DryingChrome Cookbook Holdervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
CUISIPRO GRILL- & FRITYRTÅNG 30,5 CM
King philip iv of spain,Diego Velazquez,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Coronation of the Virgin,Correggio,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hensun kökskniv 29 CM
Leifheit Skärbrädor 4 st Varioboard 03087
Vintage Steve Mcqueen print 70x70cm

På tisdagen godkände ministerrådetBébé-Jou Filt Mori grå 100x75 cm 3044117Mrs.James Cruikshank,Henry Raeburn,50x40cmThe Miraculous Rescue of St Placidus,Fra Filippo Lippi,60x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vintage KARTA Köpenhamn 1909 50x50 cm
vidaXL Bokhylla 70x29x72,8 cm ek

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Dörrmatta halkfri med vinylunderlag 1,2x5 m svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ultraljud Skadedjursstoppare 20 - 70 kHz 4.5 W Indoor