Teddykompaniet Lama, vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st linnelook 140x175 cm beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bdk Sandra vaq.cuero, Cognac
St George,Andrea Mantegna,66x32cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDoftljus Världens Bästa Pappa Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Silikon Filter för Diskbänk och Avlopp Grön
vidaXL Bultutdragarsats 25 delar stål

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Organisera din garderob - Hängare - Komplett galgar -

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Blooming Peonies

Försäkringskassan: Regeringen underskattar RIDDER Universal duschstång för hörn med krokar krom 52500Non Woven Wardrobevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster gångbro i höstfärger, 50x70 cm
En premiar (A premiere),Anders Zorn,60x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Spring in Louveciennes,Camille Pissarro,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fågel på pinne - vit/blå
YATO Plaströrsax 35 mm
KontorsSet - CandyColor - Orange - 245 delar

På tisdagen godkände ministerrådetPorttelefon Elektriskt Lås kompatibel RFIDPoster - & marmor No.1 70x100cmEinhell Diamantskärblad 180 x 25,4 mm för RT-TC 430 U, TC-TC 618 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
The Nativity,Fernando Gallego,50x40cm
The Sermon on the mount,Claude Lorrain,60x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen9L Kitchen Sink Soft Touch Base Plastic Washing Up Vit Bowl anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Laddningsregulator 20A