PCE 20351-8b Maskin eluttag IP68 Blå
LED Lampa med många användningsområden

Säkerhetslågskor Uvex 2 45 S3 Svart, Orange

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Gosdjur Snigel, LilaSpektrum iX12 Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 12 inkl. mottagareTyllar / Spritstyllar 3 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Crazy sexy juice 9781401941536
Ballonghjul för modellflyg Kavan 0260 med profil 125 mm 1 par
Drfit-set för RC-bil borstlös 1:10 Reely Onroad Combo Varv: 8

Säkerhetslågskor Uvex 1 42 S1 Svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dekorativ lampa måne på ram av träSolcellsbelysning LED lampa med automatisk sensor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Elektrisk startmotor Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. MotorkonverteringsplattaVäxelmotor 12 V Modelcraft RB350030-0A101R 1:30 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart
Fartreglage för RC-bil Modelcraft Carbon-Series B4222 106 A Motorlimit (varv): 15

Salt och Peppar kvarn - Princess

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Spektrum DX6e Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Euro-stötfångare 1:14 Carson Modellsport 500907074 1 stBorstlös regulator för flygmodell ROXXY BL Control 930 35 ACEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reservdel HPI Racing H85434 Bakre svingarmsfösteLångt lås till förarhytt, svart aluminium 1:14 Thicon Models 50039 1 stLumenier Race Copter flygcontroller Micro LUX F4

Läs mer...
Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm
Konstgjorda blommor bukett rosor mörkrosa

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Reservdel Reely RE-5091462 HjulaxlarMulticopter-kamera Yuneec E90 Passar till: Yuneec H5204 st, Assiett - Fjäril
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFågelskrämma duvskrämma måsskrämma duvskyddKISS - MetalskyltBordslampa svart TOBOL att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bordslampa Classic Mini Mattvit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Storm Pendel 12 cm Koppar Markslöjd
Taklampa vit TICINO

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vita Conia mini, Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVila - Visommi 3/4 Lace Top, OffvitVila - Vinativo LS Top, KorallYankee Candle Classic Small Jar Coastal Living Candle 104g ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Coffee Dark Side

Viktigt!

Ninja Turtles Kortärmad pyjamas vit
Avengers, Pyjamas, Marinblå
PJ Masks Pyjamas vit

Kontakt

Poster Fjäril - Citronfjäril 30x40 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Carisma - Skjorta 8004, Marinblå
Lee Button Down New skjorta, Multi

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Regnställ barn ofodrat, Navy
Craft Fleece Vest, Woman, Grå

Stöd FARR!

Pierre Robert NB Sport-BH, Navy/Blå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sandalett Naima, Vit