Dammsugarpåsar Miele Total care S716
Servetter Dödskallar - 33 x 33 cm - 20 st

Dammsugarpåsar Coline VC-H4806ES

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Luktärt Royal Family Vit 10 st fröerDammsugarpåsar Siemens VS 9123 HVLP sprutpistol (0,8+1,3+1,7mm) + väska + mask sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Volta Powerlite U 3702
Dammsugarpåsar Electrolux Z 312
Dammsugarpåsar Sanyo SCP8

Dammsugarpåsar Siemens VS 900 till 909

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Electrolux Z 319Dammsugarpåsar Bosch BBS 7...Compacta Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",6.8lt ROUND CHAFER WITH ELECTRIC HEATER PLATE14X24CM GOLD PINEAPPLE ORNAMENT eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Siemens VS 50C00 - 59C99 Super Dino
SALAD SPINNER

Dammsugarpåsar Siemens VS 6803

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Actions Aubergine Glass Worktop Saver Protector Cutting Board

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUITAntique Metal Röd London City Toy Model Gift BusCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Karta över Gnesta, SödermanlandPoster - Do more of what makes you happy No.13 40x50cmPoster - Vita papegojor svartvit 21x30cm

Läs mer...
Poster - Zebra Twins Svartvit 40x50cm
Poster - Fisken nemo 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. HQ LED-list, lättinstallerad, dimbar inom-/utomhus, 3 200 lm 5,0katt & Viltfritt KV300Poster - LOVE Marbre stil 40x50cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMorphy Richards Brödrost Accent Svart 2 Skivor5 Litre Air PotPoster - Ananas Rainbow No.2 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DELTACO apparatkabel, rak CEE 7/7 - rak IEC C5, 0,5m, svart (DEL

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
König Trådlös dörr/fönstersensor för SAS-ALARM240 (SAS-ASDW240)
2 st träram i guld, innermått 13x18 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fågelnät 20x2,0 meter

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster Spindlar Barnrum Barn A4Happy Moments bordsdukning, blå, exkl. display, 147enheterSolcellsbelysning vägglykta 65Lm med rörelsesensor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster närbild på klarinett, 50x70 cm
Distress Marker Penna - Rusty Hinge
Spegel i grön, yttermått 59x109 cm
LED-ljuslist med rörelsedetektor

Viktigt!

  Produktnummer: 11958753

  Den här digitala köksvågen KS 200 från Medisana har en enkel, stilren och kompakt design samt en lättläst LCD-skärm. Vågen passar varje kök. Upp till 3 kg kan mätas i exakta 1 grams-steg på vågplattan i rostfritt stål. Den digitala köksvågen har även en praktisk tareringsfunktion som gör att du kan lägga till ingredienser och väga dem separat. Överbelastningsindikatorn anger när för mycket vikt har lagts till. Vikten visas digitalt. För att spara batteri har vågen en automatisk avstängningsfunktion. Du kan även stänga av vågen manuellt genom att hålla ner AV/PÅ-knappen. Vågen är försedd med halkfria fötter och levereras med ett batteri.

  Vågplattans material: Rostfritt stål
  Dimensioner: 16 x 11,7 x 2,7 cm (L x B x H)
  LCD-storlek: 4,6 x 1,6 cm (L x B)
  Vågplattans mått: 11 x 11 cm (L x B)
  Gradering: 1 g
  Viktenheter: g, oz
  Maximal viktkapacitet: 3 kg
  Display för lågt batteri
  Med AV/PÅ-knapp
  Överbelastningsindikator
  Med energisparande automatisk avstängningsfunktion
  Med praktisk tareringsfunktion (återställer vågen till noll när du lägger till fler saker som ska vägas)
  Halkfria fötter
  Inkluderar 1 CR2032-batteri, 3 V

 • Out Of Egypt Hatshepsut Sitting Ornament

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Dammsugarpåsar AEG AES...serie New Ergospace

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Dammsugarpåsar AEG Airmax AAM 6324CD...

  Dammsugarpåsar Wilfa FV 710-810

Matta Torino Lin 70X200 CM
Träram i svart, 50x50 cm
Rödskapshållare 40,5 x 6 x 10,5cm

Kontakt

Tala Sylttermometer

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster austronat på måne, 50x70 cm
Poster stor våg, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Hjälpsax - L: 13 cm - Mixade färger - 12 mixade
Poster Penut stand. West 42.nd. ST New York 50x70 cm

Stöd FARR!

Poster Hus i vilda västern, 50x70 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

566.962.964 Bord+ 2 stolar med Pu sits/2650:-