Exquisit Kolfilter svart 1010035
Novella di Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli 03

vidaXL 4 Justerbara bordsben i krom 710 mm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,200 stk.150x215 mm (C3) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTvidaXL Kuddöverdrag 4 st linne-design 40x40 cm vinröd400 stk.220x340 mm (F6) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull gråa 80 x 80 cm
Johann heinrich roos,Johann Heinrich Roos,50x40cm
1 "kvinnlig gänga x 32mm rörkompressionsfogkopplingar

vidaXL Prydnadskuddar för trädgården 4 st 45x45 cm randiga rosa

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Buffel - Svart vit 50x70cmPremium kök badrum vägguttag 120mm med avstängd fördröjningstime Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Nature Regntunna Slimline 100 L grå 6070418Heart of the Andes,Fröderic E.Church,80x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Hönät kvadratisk 0,9x3 m PP
Med ram Isaak Abrhamsz Massa and Beatrix van,Frans Hals,61x51cm

vidaXL Sängbord med 3 lådor 40x30x54 cm Ek

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - But first coffee No.30 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - You can go your own way No.1 21x30cmPoster - Kitchen open 50x70cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Skrivbok LysekilSolcellsdekoration vindspel solPervenches,Edouard Manet,19.4x12.1cm

Läs mer...
Elegant "C" -typ antikt mässingspanna
Femme a la cravate noire,Amedeo Modigliani,50x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Gulf Stream,Winslow Homer,60x40cmOrestes Pursued by the Furies,Adolphe William Bouguereau,60x50cmLandscape with Aeneas on Delos,Claude Lorrain,50x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLa Demoiselle D'Honneur,James Tissot,60x40cmThe Pool,Medfield,Dennis Miller Bunker,50x40cmHandmål oljetavla i rött och svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pool in the Alcazar of,Raimundo de Madrazo y Garreta,60x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Head of a Stag,Diego Velazquez,50x40cm
The Captain's Daughter,James Tissot,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

The Mountain Ford,Thomas Cole,60x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSkrivbok TorskSkrivbok BrooklynArmbåge koppar löddjurs x kvinnlig 28mm diameter 45deg vinkel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Spegel - Plywood - stl. 20,8x15,9 cm - 1 st
Madame Marrcotte de Sainte,Jean Auguste Dominique Ingres,50x40cm
St Anthony and the Miracle of the Mule, Domenico Beccafumi
Poster - Julgranskulor No.3 30x40cm

Viktigt!

Kuvert - C4 - Fukthäftande - Vit - 5 st
Dammsugarpåsar Kärcher 2201
Poster - Målad isbjörn No.2 30x40cm

Kontakt

Luftrenare Filter SF-AA 50

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

1 "inline rakstång gjutjärn skruvventil vattenflödesregulator
Blå akrylglas frontpanel 100mm standardventilator

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Portrait of Doctor Felix Rey,Vincent Van Gogh,64x53cm
The Public Park at Arles,Vincent Van Gogh,50x40cm

Stöd FARR!

Einhell Sågblad 24 T för geringssåg

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Världskarta No.21 40x50cm