vidaXL Hönät kvadratisk 0,9x1m PP 2 st
vidaXL Svart Förvaringsbänk konstläder 3 st

vidaXL Kuddfodral 4 st velour beige 80x80 cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,No1 Zinco Plantlåda rekt på ben Stor3/4 "trädgårdsverkstångsventil lås med hänglås hänglås kranXQlite by Smartwares LED STARRY Glob E27 Color Ø125 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

065 Wengen spegel med krokar återvunnet trä 595:-
Ubbink Vattenfall Niagara Rostfritt stål LED 60cm inkl. pump
vidaXL Djupbrunnspump 40 m 750 W

Hensun Förskärare 31 CM

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Trädgårdsstaket expanderbar 10x0,4mOn Interior Toilet Bag Cleany Blå 17x 21cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Stolsöverdrag piké stretch brun 6 stNiclas Örngott Hjärta eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Bäddset 3 delar 200x220/80x80 cm vinröd
Elton Örngott Hjärta

Nature Ställning för Slimline regntunna 6070419

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Kedjeverktyg MC åtta delar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Trädgårdsslang tappa 3/4 "kula ventil med metall snapVäggmonterad dubbel handdukshållare rörliga tvärstängerCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Trädgårdsstängsel bark 1000x50 cmvidaXL Badrumsmatta i akaciaträ 80 x 50 cmvidaXL Hjulnav verktygssats hydraulisk

Läs mer...
vidaXL Barstolar 2 st trä brun och beige
vidaXL 6 Bordstabletter i bambu 30 x 45 cm naturfärg

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 90 x 600 cm gräddvitBrüder Mannesmann Lageravdragare 3 delar 75-150 mm 291-3vidaXL Hopfällbara trädgårdsstolar aluminium svart 2 st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Skruvutdragarsats 10 delar stålvidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm cirklarvidaXL Plisségardin vit M06/306 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Svävande hylla glas 70x20 cm 8 mm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 120x20x3,8 cm vit
Poster - This kitchen is for dancing No.6 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL 3 Flytande vägghyllor el. förvaring i MDF kubform vit/röd

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSandfri Matta - 1,2x1,5 meter rosaSouth American Landscape,Fröderic E.Church,28.2x43cmPoster - Marmor ring 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Femish Bride,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Elegant "C" -typ antikt mässingspanna

Viktigt!

30x40 cm eller 12x16 tum, ram I guld i Italien motiv
Poster - Kyanit i kvarts 40x50cm
Ex Voto,Philippe de Champaigne,50x40cm

Kontakt

Coign of Vantage,Alma-Tadema Sir Lawrence,64x44.5cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

15st M14 hexagon full nut zinkpläterad
Extern vägggrillskydd 190x190mm 125mm rördiameter

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 160x210
New York - Canvastavla

Stöd FARR!

Aluminium Flaggstång Polen

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

200x200mm abs plaståtkomst inspektion dörr panel guldr färg