Measuring Jug Sosa
Patent ritning 35x50cm 1911

Princess Bordsgrill Table Chef Premium 2000 W 103100

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Prisonniers ramenes du front,Winslow Homer,60x40cmLes hetres,Asher Brun Durand,50x40cmJams Cruikshank,Henry Raeburn,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Moonlit Landscape,Washington Allston,60x40cm
Segelbåt, 28x25x7 cm segel15
vidaXL Bokhylla 70x29x72,8 cm ek

vidaXL Pall återvunnet massivt trä

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Canvastavla 5 Delad Buddha 200*100cmÖverdrag för solstol Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Escape and breathe No.1 50x70cmABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875655 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bo-Garden Sidovägg med dörr till partytält medium grå 4472221
Pieta,Pietro Perugino,50x50cm

Hjort med glitter - stående

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Metalldetektor med LCD-skärm 21 cm sökspole sökdjup 300 c

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av La Charite,Andrea del Sarto,60x40cmABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875630CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vit Paper Snowflakes x 3 - Christmas Decoration - Frozen - ...The Brioche,jean-Baptiste-Simeon Chardin,50x40cmTriptych of the Epiphany,BOSCH Hieronymus,50x40cm

Läs mer...
The Colossus or Panic,Francisco Goya,60x50cm
Cavallini Bird Plumes Feathers Luxury Wrap Paper / Scrapbooki...

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Washing of the Feet,Jacopo Robusti Tintoretto,80x40cmAlice in Wonderland Floral Mini Cupcake Teapot Stand x 6Gardena trädgårdsskruvslang justera vattenventilen
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSelf-Portrait,James Tissot,60x40cmHandduk 100% bomull - BlågråSnabb passning 3/4 "kvinnlig vattenstoppskontakt att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Self-Portrait,Henri Rousseau,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Bäddset 3 delar 200x220/80x80 cm arabesk
Ubbink Fontänpump Xtra 2300 1351952

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dans i natten - Oljemålning

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot1 "till 3/4" slangkopplingsreparatör - 1 "snabbkoppling tungvidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch vinrödvidaXL Påslakanset 2 delar 140x200/60x70 cm blommor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 90x600 cm randig grön
Enkel grensåg 42 cm manganstål
vidaXL Barstolar 2 st trä brun och beige
vidaXL 3 Flytande U-formade bok/CD-vägghyllor i MDF grön

Viktigt!

vidaXL Hemma handdukar 12 st bomull 500 gsm kungsblå
vidaXL Nattduksbord i fransk stil 2 st trä
vidaXL Bäddset bomull 3 delar 200x200/60x70 cm blå

Kontakt

vidaXL Stagtråd 55 m 2,1/3,1 mm stål grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Konsolbord massivt sheshamträ 120x35x75 cm
vidaXL Manuellt Styrd Falsmaskin för Metallplåtar 450 mm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

3/4 "gängad röranslutning kvinnlig mässing
vidaXL Uttomhusuttag med timer i falsk sten

Stöd FARR!

3/8 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 10 mm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Förvaringsbänk vikbar Svart 85x41x41 cm