Fleur De Lys Edging Decorative Garden Border
vidaXL Matstolar 4 st tyg mörkgrå

30 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet Home, Garage or Shed

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Buxbom på stamKakformar BamseBordsduk Röd Metallic sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

VILLEROY AND BOCH ARTESANO ORIGINAL GLASS TUMBLER LARGE
Kakform Hjärta Litet
Trädekoration rustik på fot

Good Morning Bäddset 4924-P MY BEAUTY 135x200 cm flerfärgat

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Resväska Rosor set om 3 stTräskylt Laundry Tvättschema Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Islande Double ShotglasSnabbmatskorg eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Glas med Fot och Sugrör
Barstol Crescent

Bordsduk Formel Ett

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Final Touch Champagneöppnare

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Handsåg, L: 35 cm, Mini, 1st.Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 4TB hårddiskCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Bäddset 4 delar 140x220/60x70 cm lilarutigtRotting solstol Anschelika grå40 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet For Home Garage or Shed

Läs mer...
Löv Tesil / Tehållare i Silikon och Rostfritt stål (Röd)
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: strand med palm 100 x 50

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, HjäClassic universalsax, L: 21 cm, Högersax, 1st.Kylskåpsmagneter retro, ”Movie Art”
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt100CM 3 ARM ALUMINIUM CANDELABRA HOLDER HOME PARTY DECORATIONKylskåpsmagnet retro, ”CHOCOLATE IS THE Answer”Isform Diamanter / Diamantform - Silikon att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x175 cm gräddvit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Porttelefon Kamera RFID
Träram i guld och röd, innermått 50x60 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Village with water mill among trees,Meindert Hobbema,60x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot25x30 cm eller 10x12 tum, fotoram i rödABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875643vidaXL Plisségardin 100x125 cm vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Leifheit Sopborste Dusty 3,7 m 41510
View of the Grande Galerie,Hubert Robert,50x40cm
The Colossus or Panic,Francisco Goya,60x50cm
Sacröd and Profane Love,Titian,80x40cm

Viktigt!

Brix GarlicWheel - Krydd/Vitlökspress
Cavallini Papers & Co. Desk Calendar BUTTERFLIES 2019
Self-Portrait Painting in the Woods,Jacob More,50x40cm

Kontakt

100 M KOPPARTEJP XL SNIGELTEJP MÖRDARSNIGLAR SNIGELFRI 10 MM

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

The Stonebreakers,Gustave Courbet,60x40cm
vidaXL Förvaringskorgar 3 st handgjord jute naturlig

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Överliggande ventilfjäderspännare OHV-, OHC- och CVH-moto
Med ram Landscape with a Dirigible,Henri Rousseau,61x51cm

Stöd FARR!

Flexibel gräsmatta trädgård gräsmatta kant 9m x 200mm mörkgrön

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Båtlina i polypropylen 14 mm 50 m svart