Väggur Schäfer i rostfritt stål
Pippi Långstrump, Hejsan, Tröja

Only & Sons - onsTodd AOP Shirt, Marinblå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Flagga - KurdistanVäggdekor väggord väggtext VälkommenVäggdekor Hjärtligt Välkommen sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sandalett Esther, Svart
Vagabond Zoe sneakers, Gul
Shoe the Bear Trish stövlar, Gammelrosa

Oscar of Sweden Ljusblå Twillskjorta Skjorta

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Tretorn Anna Zip gummistövlar, SvartDr. Martens Leonore vinetrstövlar, Brun Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Världskarta Detaljerad 40x50cmPantofola d'Oro Matera Low sneakers, Mörkblå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Only & Sons - onsKurt LS AOP Shirt, Vit
Bundgaard Ranjo II sandaler, Brun

Strandfilt rund - Mandala grön, brun och blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Reima Lite röd sneaker superlätt tvättbar i maskin , 24

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Mojito recept 40x50cmWinx My Fairy BloomCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Jellycat, Cordy Roy Lejon Medium 41 cmPokemon Blastoise Gosedjur 33cm -TomyTY Teeny Tys Olivia Rosa leopard

Läs mer...
Maileg Vagn Blå till Micro
Num Noms Cupcakes Scented Mjukis Gosedjur 20 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. My Little Pony Friendship is Magic Rarity, Twist Twirly HairstylesPokémon - Delibird GosedjurFinding Dory Rudder Gosedjur
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKonservväxt I LOVE YOUBjörn Pom 'Le Voyage d'Olga' speldosaVinhållare i Kopparfinish att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Radiostyrd minibåt 140mm 2.4G

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Catan - Sjöfarare: 5-6 spelare - Brädspel
Smart Games, Little Röd Riding Hood, Barnspel

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ritjakten

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBrew Crafters: Travel Card Game - BrädspelAgra - BrädspelGalaxy Of Trian: Deluxe Edition - Brädspel ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Britax, All-Terrain-Wheels B-Agile 4
Flytande LED-belysning för utespa, pool, badkar
Väggdekor/Väggord fyll inte livet med

Viktigt!

  Modern rektangulär blomkruka i vit färg
  Denna stilfulla blomkruka i vit färg kommer att garantera tillräckligt med utrymme för varje växt. I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. Krukan är gjord av en blanding av olika stenar, som dessutom förstärktes med glasfiber och magnesiumklorid. Dessa material gör att krukan är både lätt att underhålla och stabil, men också hållbar.

  Detaljer:

  - Typ: blomkruka
  - Färg: vit
  - Material: Blandning av lera och fiber
  - Ytterligare material: fiberglas
  - Montering: Kräver inte installation
  - Färg: vit
  - Form: rektangulär
  - Höjd: 38 cm
  - Bredd: 40 cm
  - Djup: 40 cm
  - Vikt: 15 kg
  - Typ: blomkruka
  - Stil: minimalistisk
  Egenskaper:
  Högkvalitativa material, Motståndskraftig mot låga och höga temperaturer, UV-resistent, Både för inomhus och utomhusbruk, Uttrycksfull, modern design, Dekorativ, men ändå funktionell

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x blomkruka

  Ytterligare information: I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. När du använder krukan inomhus, stäng hålet med den medföljande proppen.
 • Väggdekor väggord väggtext Shoot for the moon even if you

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Arts in stone - Dotter

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Yankee Candle Classic Medium Jar Wedding Day Candle 411g...

  Pierre Robert Sport, Wool Long Sleeve, Herr, Navy

Poster - Paris 40x50cm
Väggdekor väggtext väggord - KITCHEN
Espandrillos offvit resår, Sand/camel

Kontakt

BDK Sandal vag.cuero, Cognac

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Park west tåspridare grön, Grön
Ecco Intrinsic 86001351052, Dam, Svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

5 sekunders UV-lim - flytande plast som härdar
Sandra Sixtyseven Svart, Svart

Stöd FARR!

Vinöppnare Korkskruv Kapsylöppnare Hög kvalité i Rostfritt stål

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Runda Stretch 2.5 Svart