SOFT REBELS *Gust Frill Skirt* Svart PU skinn m fransar stl XS/34- NY (699:-)

Dunnes stores Ny Blus Kort Ärm Storlek 18 (46) Lila

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Snygg topp från Joseph Ribkoff i storlek 42

10 linnen i kortare modell stl XS/SHelt NY CRAFT underställströja Storlek M =38/ 40Peak Performance, Huvtröja, Strl: XS, RödPeak Performance, Huvtröja, Strl: M, Brun

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fröddy WR.UP, Treggings, Strl: 36, SvartBaddräkt, Strl: XL, Grön/Svart/VitGudrun Sjödén, Tights, Strl: L, Grå/SvartPARADISE ISLAND STRUMPBYXOR / TIGHTS 44-46 L-XLOne teaspoon shorts stl 30 oneteaspoon bonitasBaddräkt från Olina leopard svart mönstrad med nät infällningar fram storlek 42Jeans Shorts Low Waist Gula MediumAjlajk, Byxdress, Strl: L, Grå

Tack ❤

Min tid är nu

OnePiece, Mjukisdräkt, Strl: S, Rosa/Grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tunika/Klänning Floral Mörkblå XXLFIB:s Gyllene bokTANT BRUNS FÖDELSEDAG - ELSA BESKOW - 1956

Barnatro Anna-Lisa Öst, Lapp-Lisas minnen och sångerPolismästarens bravader - Memoarer - Rolf Stenberg

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 ORKIDÉER Susanna Rosén, Anna Skoog & Peter Göttfert 2000

Perfect Jeans Gina Tricot, Jeans, Strl: XL, Svart

Edvard Munch :Människan och konstnären av Ragna Stang.Svensk text i en Forum bokPrismas stora TRÄDGÅRDSBOK Carole McGlynnPierre Schori 2014 Minnet och Elden. Ovärderlig Nutidshistoria

DROTTNING KRISTINAS LUSTHUS Katarina Juvander 2001
1537437987500

Design Patterns Explained 2ed Alan Shalloway ISBN: 9780321247148Boquist, Åke: Trisvabhava.Med änglarnas hjälp 9789153438649Boris Cyrulnik: Att tala om kärlek vid avgrundens rand.Legende BMW 02Kent Andersson Visor dikter balladerMERCEDES PERSONBILAR ALLA MODELLER 1978 TABELLBOK.Stora boken om sjuka barn 0-6 år, Maria Fröjdh

Blomgren, Boris: Att bygga upp.FILET OCH PINNSPETS Brevskolan 1973FOLKDRÄKTEN / Sollerön Mora Venjan Våmhus / Mejt RittedalHinhedes Kokbok, 1918, Dr. M. Hinhede

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

FÖRSTÅ DIN HUND:Om att fostra hundar av JAN FENNELLAV TIGRARS STAM En bok om kattdjur Elizabeth Marshall Thomas 1995Robert Carriers kokbokJUL MED LEIF MANNERSTRÖM 2011Kinastudien

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

bok Fettskrämd LCHFSpårvägen i Norrköping vid milleniumskiftet (VHS)Hassø, Arthur G.: Danske Exlibris. Bogejermærker i Danmark.

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

HEMBYGDSBOK FÖR NÄSBY Näsby Hembygdsbok 1984Linear Algebra with Applications

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Samlade skrifter av Johan Runius. Första - tolfte häftet.Inte bara kaviar, Johannes Mario Simmel.

Erich Lessing: Berättelsen om NOADEN GLOBALA KAPITALISMENS RUM David Harvey 2009X-men Vol. 1, nr 96, 1975, toppex! VF+

Hjulboken 2 av Sveneric Eriksson

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

CAMPZ Markpinne slät aluminium (2019) 18 cm anfdfq21796-Tältlinor, Tältpinnar & Tälttillbehör

Produktbeskrivning

Slät markpinne i aluminium.

Längd: 18 cm

Antal: 10 st