basicXL Dammsugarpåse GR 28 (BXL-50013)

Glasunderlägg "Hipsters are what happen when..."

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Naama glasboll hängande i sisal beige

3D-Tavla - Midnight PlayerPoster - I love Myself A4 21x30cmMatservis VM17 - 14 delarGyllene stjärna 75cm inne och ute 72LED

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Aluminium dubbel sidomarkis 200 x 600 cm beigeAbstrakt, 50x60 handmålad oljemålning961,963 Vita stolar med vita trä sitsar/ 545:- stTala Performance Muffinsform m. lösa bottnarstora dekorations liljor i metall 4 st618 Soffbord med zink top 2990:-STOR spegel i guld, ytterermått 68x78 cmS Jar-Coastal Living

Tack ❤

Min tid är nu

Poster lek i parken, 50x70 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dorre Glasbägare Mörkblå sugrör 4-pTAVLA HEXAGON FOLLOW YOUR HEARTDubbelrullgardin i polyester 80 x 150 cm

SENCOR Köksvåg 5 kgKonstrotting solsäng Delphine brun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster krigsflygplan, 50x70 cm

TS01 Plugin-termostat

Poster moln uppifrån 50x70 cmGlödlampa till ArtoGraph tracer - 1 stPoster Ord och bokstäver 50x70cm

Poster fiskare utanför Cap Ann, 50x70 cm
1537437987500

Poster dimma över dalen, 50x70 cmPoster Gamal dörr, 50x70 cmPoster Flat Iron building New York, 50x70 cm10 st blad för sågning, slipning mm.Poster Karta Solsystemet format, 30x42cmPoster Amerikas flagga, 50x70 cmSkolsax - L: 16 cm - 12 MixadePoster vindpinat träd, 50x70 cm

BABBLARNA Bäddset Spjälsäng - Vi Flyger10st exklusiva papperskassar (vit matt)Byggklossar - rymdskep -188 pcsAffisch/Poster Foto Under Vatten 33x48cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

En man som heter Ove 9789175031743Drottning badankaVäggdekal / Fönsterdekal Julgran & SnöflingorModena GlaskaraffvidaXL Dörrmatta kokos 15 mm 40x70 cm welcome

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

T-shirt - Underbar Pappa - HERRNo1 L.Brador Polo Pikeskjorta VarselFC Barcelona Fotboll Med Autografer Sport Boll Storlek 5

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Bil dekor - MANGA ögonThe North Face Inferno -20F/-29C Long Asphalt Grå/Caution Orange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

CAMPZ Classic Comfort Mat M grå (2019)Easy Camp Equinox 200 Tent

Hilleberg Nammatj 3 Sand (2019)Deuter Astro 400 Sleeping Bag L MidnightStanley Classic Vacuum Bottle 0.5L Hammertone Navy (2019)

Edelrid Performance Static Rope 10mm 50m snow

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dammsugarpåsar Electrolux Z 180 anfdfq19296-Dammsugarpåsar

Produktnummer: 10838467

Dammsugarpåsar Electrolux Z 180 - en förpackning med dammsugarpåsar som passar dammsugaren Electrolux Z 180.

Meningen med hela skiten…

AustriAlpin Finger Tape 3,8cm x 10m röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Klättermusen Baggi 3.0 Bag 22l Dark Deep SeaDynafit React 600 quite shade/fluo gulSwimmrunners Support Pull Belt Cord 3m Blå

15324212664902228635381886865163.jpg

Ärmlös Pälsväst Vit Strlk XXL Syntetiskt MaterialBlus Blommig Blå Storlek Large (ca 38)

Zanzea, Klänning, Strl: XL, SvartD'diego, Tunika, Strl: L/XL, Vit/Mörkblå, PolyesterHolly & Whyte. Vit blå mönstrad knytblus, stl 48Flaröd jeans Lindex Generous 54 helt ny lappar kvar Slutsålda

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Filippa K fri frakt olivgrön kjol business kortkort grön oliv militärgrön MDambyxa Stretch Skinny Button Leggings Grå Strlk MFin topp med nitar från Cassels Strl:XL (50/52) - Helt nyttPart Two Alice II mörkblå jeans stlk 32" - nya!

Boken finns att köpa här.

Dam Topp/Tröja Grå Strlk M

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Odd Molly, Linne, Strl: S, Gräddvit/FlerfärgadDamtröja Sweatshirt Ljusgrå Strlk 4XLUrsnygg blommiga baddräkt med kjol i stl 48

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ou Chun Liang Dian, Collegetröja, Strl: XL, Grå/Svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ärmlös Jumpsuit Bodycon Ljusgrå SBibliska planscher af Gustave DoreALMQVIST Herrarne på Ekolsund 1-3 1847. Hans sista roman
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ALEXANDER OCH VÄRLDENS AFFÄR + ALEXANDER OCH VÄRLDENS BALLONG Nilsson/JohanssonTheologisk Quartalskrift 1830.C++ Direkt trödje upplagan av Jan Skansholm ISBN 9789144076034Instruktionsbok Rover Personbilar 1939 - 1949
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Legende BMW 02Mercedes Tabellbok transporter & bussar 1972
 • Vad är ditt drömjobb?
 • SE 5 st från 1946. Samfraktar
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Dakkan En bok om samernas slöjdTRATTORIA ITALIENSK MAT FÖR HELA FAMILJEN Ursula Ferrigno 2006

Over and out.

Klara