USB Kit
Dammsugarpåsar Beam BU160

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Jacqueline - jdyInfinity Raincoat, Olivgrön.

Default contact: [email protected] | Looking for a Pippi memo or pictures?

Hush Puppies kayla warmlining, Svart


Joakim ”Jocke” JardenbergSpegel i guld, yttermått 46x56 cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treDammsugarpåsar Miele SunflowerDammsugarpåsar Hugin - Hugin med påstyp S-bagColonial Candle M - Coconut VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Poster A4 21x30cm Beachy

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Dammsugarpåsar Electrolux Z 153 till 1544 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate and Mug Set

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Diamant Allstar A3 30x40cm.

Fototapet San Francisco - en non-woven bildtapet till marknadens

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Fototapet City Dubai Skyscraper NightPoster - Sommar djungel No.1 21x30cmDammsugarpåsar Electrolux Z 65såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Dammsugarpåsar Bosch BBS 11...SolidaMorphy Richards Köksmaskin Total Control Vit

Dessutom åker han jorden runt och håller FÖNSTERLAMPA SPARTAN MÄSSING/GLAS45x35cm Wooden Pastry Kitchen Board Heavea Rubber Wood Largekeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar AEG AEC... Serie ClarioPoster - You cant buy happiness but you can buy No.1 30x40cmDammsugarpåsar Siemens VS Q 4G2130 - 2132Hjärta i metall med gran fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Karta över Smögen, Bohuslän som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Roundup, G konc 1 liter (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Grönworks Motorsåg med 40 V Ah-batteri GD40CS40 40 cm 20077UB

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Poster Havet, 50x70 cm

I write, lecture, speak, facilitate and moderateNexa WTEB-2 Väggsändare 2-kanaler SNo1 Markslöjd B-Light Röd 31cm TaklampaPoster - I love Justin Bieber Sosa No.6 40x50cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - Do more of what makes you happy No.7 30x40cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - Rött hjärta No.4 30x40cm

This site was given the Pappersassietter Thomas Tåget-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Leifheit Väggmonterad köksrullehållare Parat Royal grå 25660 as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Djup tallrik Carl Larssons Brita the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Poster - Kanin Love yourself - 1 40x50cmPoster - I love you No.3 30x40cm

    Etthålsmontage , metallgreppGROHE SilkMove 35 mm keramikinsatsInställbar flödesbegränsareInställbart minimumflöde 2,5 l/minTemperaturbegränsareGROHE StarLight kromytaSystem för snabb monteringMed utdragbar pip med strålsamlareMed backventilBottenventil 1 1/4"Flexibla anslutningsslangar
  • I was appointed ”Poster - Pride hand and heart 21x30cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Shipping Scene with a Dutch Yacht,Jan van de Capelle,50x40cm.
  • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
  • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
  • Poster - Ananas Topical Sky 30x40cmProove Capidi Timer 15-60 Min.
  • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
  • 33x27x35cm Plastic 3 Drawers Storage BoxPoster - I love Royal init music Sosa No.1 30x40cm

Bildcred: Portrait of Camille Roulin,Vincent Van Gogh,40.5x32.5cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten