Sky Taklampa 3L Svart Markslöjd

Only - onlChloe Lace Bra, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kristall - Marilyn Monroe

Fat Rosa/guld löv 27x14 cmGlasnalle - En fantastisk brorSoya - Nasma 1, OrangeVila - Viamella SS Top, Beige

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vero Moda - vmShane SS Top, SvartONLY PALENCIA blus, SvartVäggdekor - PansarvagnKuddfodral lurvig Bengalisk tigerVila - Vilaia SS Top, SvartSjöjungfru filt hög kvalitet för barn. Mermaid tail blanketXantia Ljusstake 1 ljus BronsGripsholm Löpare Tvättat Linne 35x120 petrol

Tack ❤

Min tid är nu

Granberg 107.7114
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor väggord väggtext Guardian angel pure and blight STORBäbis Pyjamas, OrangeAvengers Assemble Pyjamas grå

Frozen, Pyjamas, BenvitHammare 16oz. 780g. 32cm. Godkänd enligt GS/TUV standard

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kändis!

JUSTUS Pendel Svart

Oscar of Sweden Blårandig SkjortaOnly & Sons - onsNevin Denim Shirt, MellanblåOscar of Sweden Middle Blå Plain Skjorta

Kökshängare i plast - Olika färger
1537437987500

Tenson Sky Stripe Kid´s rainset, SosaTenson Charles badshorts, Men, Dark BlåPoster - Take me to Paris 21x30cmMegaman Klotlampa, lågenergi, E14, 7W, 286 lumenScholl Rio WG AD RödBäddset - Påslakan ZebraShoe the Bear Cleo Snake stövlar, GråLindbergh Chelsea stövlar, Svart

HUGO Hybrid_Runn_mxsc1 10 sneakers, MörkblåHummel Fashion Stadil Super Boot sneakers, SvartBundgaard Terry vinterstövlar, SvartStående Lykta "hjärta" med glas -Mini-

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Baby Annabell, Sophia So SoftShimmeez - Val 20cmJellycat, Mad Menagerie Odette Ostrich 49 cmBarbie Dreamtopia Small Fairy GumdropShopkins Shoppies Pippa Melon

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Minimoomis Mjukdjur Stor 50cm LoolaSpacepop LunaMaileg Vagn Röd till Micro

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Dino - T-RexKylskåpsmagnet i PVC - Variant 3

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

ABC memo Jan LööfBrio Labyrinth

Cosmic Encounter: 42nd Anniversary Edition BrädspelMonopoly Uncharted - Brädspelvas glas romb hänge planta fönster dekoration

T.I.M.E. Stories: A Prophecy of Dragons - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor väggtext väggord anfdfq3463-Enfärgade

Produktnummer: 279734

Som på bilden

För att förnya ditt köks utseende

Monteras på kakelplattor storlek 15x15cm 

Färg: Svart

Storlek: 6st 14,8x14,8 cm

Material: Självhäftande vinyl

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp för enkel montering.

 

Meningen med hela skiten…

Cubist - Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Chupacabra - Survive the Night BrädspelPhilips Avent, Babyvakt 580Väggord - IN THIS HOUSE...vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Beyblade Burst Blaze RagnarukIsbjörn Of Sweden, Isbjörn Byxa Grå

Poster - Helsingborg ram 40x50cmFärgade vattenpärlor - 6 gram, SosaEspandrillos rosa, RosaPoster - I love you 4 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

TAMARIS touch it, Svart7443 Bdk Stövel Svart, SvartSneaky Steve, Adoröd Boot, Herr, WhiskeyTavla Världskarta

Boken finns att köpa här.

Corvette Magnet 6*8cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Tält Tännäs 3, Oregon TrailWireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjälmfästeRubens barn Baby Blöjset

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Minidrönare med Wifi och telefon kontroll
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ask i Trä för RökelsekonerDamparaply LeopardPoster A3 30x42cm Box of Pleasures
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster A3 30x42cm Abstract ElephantPoster A3 30x42cm Horse SceneryJulgranskula Blå AndreasJulgranskula Grön Daniel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 4Living Bomullsmatta Jerry 140x200 cm BlåJulgranskula Röd Sara
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 4Living Bomullsmatta Svart/Vit 60x90 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Röd LeonPoster - Rådjurs kid 21x30cm

Over and out.

Klara